Dijous dia 1 de març, a les 22h el bar l'Infern va ser l'espai elegit per a dur a terme una jam amb poesia, rap, teatre i música en una vetllada d'allò més artística. Els amics i públic present a la sala va gaudir de valent amb les interpretacions de Krisis teatre, la veu i la guitarra de Viejo Lobo, o la poesia de Joan Cabalgante i de Matt Patricis, qui a més, presentà l'acte.

La vetllada començà amb l'actuació de Viejo Lobo, un cantautor que amb la seva guitarra aconseguí enamorar el públic present, amb un estil que anava des de les balades de Calamaro fins a Vetusta Morla, amb cançons de producció pròpia. Després Joan recità poemes del seu darrer llibre Límits infinits, entre els quals "Les papallones blaves de Nova Orleans" o "La tornada de la cadernera" acompanyat de la guitarra de Viejo Lobo, en una improvització insòlita fins al moment.

 Posteriorment, Matt realitzà una declamació entre el llum vermell de la sala i les calaveres que penjaven a mode de decoració, que va ser d'allò més novedós. Poemes d'amor i glòria on l'estela lluenta de les actrius, Maria i Clara, de la peça de teatre "Mundo hembrista" va funcionar de valent: el món al revés, o com hauria de ser, on el cas de bulling d'un institut el protagonitza una dona per haver donat un cop al cul a un home, on el cambrer és objecte de les insinuacions d'una mare, on les estadístiques corren a favor de les dones... La gent va quedar entusiasmada amb l'espectacle, que va estar molt ben interpretat, en una crítica social sobre el món masclista que ens governa, un espectacle que hauria de visitar moltes d'escoles. 

Finalment, la sessió es completà amb una segona volta, on s'escoltaren més poemes i cançons. Hem de dir que la jam va ser una vetllada agradable entre amics i l'art el seu principal protagonista. S'anunciaren també els propers slams d'Artà i de Capdepera, aquest darrer, segurament a l'Infern, altre vegada. Algú pot dir que la cultura no arriba a tots els racons del poble, però està més que comprovat que s'equivoca, aquesta jam en va ser per mostra...un botó.