Dijous passat assistírem a un concert especial, a una "òpera de butxaca". Una versió personal i diferent que ofereix un espectacle universal de l'òpera TOSCA. Musicalment, se centra en el triangle protagonista format per Tosca – Cavaradossi - Scarpia, que ens submergeix en aquest tsunami emocional que caracteritza l'obra mestra de Puccini: la passió, el desig, la traïció, la gelosia, la por, la violència, l'abús, la mort... A més, hi havia un quart cantant que donava vida a les intervencions que envolten a aquest triangle acompanyat de l'ús d'audiovisuals per a embolicar l'acció de la posada en escena.






Els vídeos que Tonina Matamalas ha creat per a l'ocasió acompanyen la música i actuen a manera de decorta de forma molt efectiva i bella. D'una òpera reduïda on no deixen de brillar les dues àries més famoses i belles: E lucevan le stelle i Vissi d'arte, vissi d'amore.

Que el piano substitueixi tota una orquestra pot ser una mica agosarat però és el preu d'una òpera de butxaca" que no deixà d'entusiasmar al públic assistent que omplí tota la platea i bona part de l'escalonada.




Bon concert que el públic agraí amb força aplaudiments.