Publicat el segon volum, Camí a Utopia, que es pot descarregar des de la web del projecte.



Terragre, 50 anys després de la Gran Massacre.

A través de passadissos foscos, Nyur Nyur, una jove escriptoriadora, i Doni, un nin orfe, escapen de l'amenaça que vol acabar amb la humanitat al planeta. Mentre esperen que espassi el perill, Nyur Nyur explica la seva història a l'infant atemorit per mirar de distreure'l. Xam, Aneris i Bastian són els protagonistes d'aquestes cròniques de Nyur Nyur, i les paraules que formen aquest relat potser seran tot el que quedarà de la civilització quan el seu vell paradigma, inevitablement, s'esgoti.



Començaren a treballar amb el projecte de Les cròniques de Nyur Nyur l'any 2016, a partir de la idea per una història curta que havia pensat en Pau Arévalo que va mostrar i comentar a en Pau Castanyer. De seguida els dos ens vàrem adonar que aquella proto-història era el bessó d'una història i un univers molt més ric i ampli (i super engrescador per a nosaltres), i ens vàrem posar a desenvolupar tota la cosmogonia, story board i guió. A l'any 2019 s'incorporà a l'equip nyurnyurià el dibuixant Xavier Tárrega, encarregat de donar l'estil final i ser la mà que dóna vida gràfica als personatges i paisatges de Terragre.



Cinc anys després, 2021, el projecte de Les cròniques de Nyur Nyur ja té publicat el seu primer volum: Llibre 1. Canvi de paradigma, i seguim treballant en els propers volums, que en seran 3 en total per a tancar la història principal; i en les branques narratives que han seguit sorgint pel camí i que aportaran diferents punts de vista i temps i ampliaran aquest univers, i que s'anomenaran Abans de les cròniques de Nyur Nyur.


Ara veu la llum el segon volum: Camí a Utopia 

...I després de veure les seves realitats completament trasbalsades, XamAneris i Bastian, hagueren d'abandonar tot allò que coneixen per emprendre junts el camí cap a Utopia.
-Utopia? Què és Utopia, Nyur Nyur?
-Utopia, Doni, era l'únic indret en tot Terragre que encara representava, per ells, la possibilitat d'un lloc segur.

També hi ha col·lecció Abans de Les cròniques de Nyur Nyur, de Pau Arévalo, que complementa la història narrada a la saga principal, aportant-nos informacions i visions sobre els antecedents dels personatges explicades per diferents narradors.

Tot es pot descarregar digitalment des de la web de l'editorial https://www.edicionsdeldesproposit.cat/

En Pau continua treballant...