L'alegre petjada de Gustavo es fa present a l'escola de Cala Rajada i els alumnes participen en un concurs.




Si en alguna cosa estam d’acord, és que la façana del CEIP S’Auba no és la mateixa d’abans. Des que Gustavo va trepitjar l’escola el curs passat, va començar una mena d’idil·li entre l’artista, els alumnes, el professorat i les parets del centre. I es va acabar l'avorriment i el verd botella descolorit.



De mica en mica, a partir d’una proposta del nou equip directiu de la retolació del nom de S’Auba, el projecte s'ha anat convertint en una intervenció de gran part de la façana principal del col·legi. Intervenció que uns la qualifiquen de moderna i actual, d'altres de creativa i alegre, d'altres d'entretinguda i divertida. Tots coincidim en que sobretot és molt Gustaviana i el cert és que no ha deixat indiferent a ningú.






(més fotografies de detalls al final de l'article)

A partir d’aquesta intervenció, la Direcció del centre en combinació amb l’artista Gustavo convocaren un concurs de dibuix de la façana de l’escola entre tots els alumnes de primària, que el passat divendres 9 d’octubre va tenir el seu final quan el mateix pintor Gustavo va fer entrega d’una serigrafia als premiats de cada curs.







A continuació els noms de tots els guanyadors :

1r A....... NIKKO B. 
1r B....... MARK G.
1r C....... LIAM G. 
2n A...... SOFIJA R.
2n B.......EMMA P.
2n C..... ALVARO R.
3r A...... DANIEL B.
3r B...... CHLOÉ R.
3r C.......NIKKO B.
4t A....... MIQUEL M.  
4t B....... SOFIA V. 
4t C....... IRENE P.  
5è A....... LIZ P.
5è B....... CECILIA G.
5è C....... ETHAN C.
6è A....... KEEN M.
6è B....... MARINA B.
6è C....... SOFIA B.