Emotiu acte de presentació del quadernet de dibuix COMPTAM AMB ELS SUPERHEROIS, i agraïment a GUSTAVO per totes les seves intervencions artístiques al municipi.



Acte emotiu de recolzament i suport a la família d'Iker on participaren totes les APIMAS del municipi, ASPANOB, Cap Vermell i l'Ajuntament de Capdepera. El missatge era "no estau sols", l'excusa el quadernet de dibuix COMPTAM AMB ELS SUPERHEROIS. Per què els nins malalts de càncer són uns superherois.

L'acte s'ha emès en directe pel canal de Facebook de Cap Vermell i així respectar la normativa COVID, i continua allà publicat per si algú el vol veure. 

Una mica abans de les sis, mentres els convidats arribaven, la primera sorpresa. Iker regala a Gustavo un dibuix fet seu. Comencen les emocions...



Després de la benvinguda del director de S'Auba, Joan Jofre, parlà na Virgína , en nom de les associacions de pares i mares del municipi i explica com sorgí el projecte. a partir de l'entrevista de Cap Vermell als pares i la xocolatada a la plaça dels pins del mes de febrer. La COVID-19 ho ha endarrerit fins avui. Mentre, n'Iker ha millorat i ha començat l'escola. No tot han de ser males notícies. 


 Jaume Coll, president d'ASPANOB, Gustavo i Iker amb son pare, Víctor.

A continuació, Trini, la mare de n'Iker, en un emotiu parlament va agrair la col·laboració de tothom, però sobretot d'ASPANOB, que fa que no se senti en cap moment sola.



Després el torn per a Paco Galian de Cap Vermell, associació coordinadora de tot el projecte, i per a Jaume Coll, president d'ASPANOB, que ha vingut expressament de Palma per recolzar el projecte i rebre els 1320€ recaptats fins ara. Jaume Coll senyalà que en aquests moments que no poden fer actes per recaptar fons, aquest era un alè d'aire fresc per a l'associació i que els quadernets aniran molt bé als més petits, ja que amb la ditxosa COVID no poden entrar als centres hospitalaris el personal voluntari.



L'acte, tot i els molts detalls i oradors, fou molt àgil. Seguidament, Maria Antònia Santandreu, directora de s'Alzinar i Joan Jofre, director de s'Auba, lliuraren a Gustavo un petit detall com agraïment a tota la feina que fa a les escoles, tant artística com pedagògica, ja que els murals són participatius i ben segur tots aquests alumnes sempre recordaran la seva intervenció artística amb en Gustavo. A més, també han pintat una "G" de gràcies amb el lema Capdepera s'escriu amb "G" de Gustavo, i han fet aquest vídeo on tota la comunitat educativa agraeix a GUSTAVO la seva feina desinteressada.



Per part de l'Ajuntament parlà Agustí Nebot, regidor d'Educació,  qui agraí a Gustavo la seva actuació a les escoles i donà paraules d'ànim a la família d'Iker.
Per acabar, en GUSTAVO explicà les vivències més personals sobre la malaltia i les raons de la seva participació en el projecte. També explica el procés del treball a la façana de s'Auba i el que queda de s'Alzinar. Sempre amb la participació dels nins.






La façana del CEIP s'Auba a més de color va incrementant personatges amb la participació de l'alumnat, que també hi col·labora.










Les paraules s'acaben...




Des de Cala Rajada i des de Capdepera.




I en acabar, al bar ja hi havia nins que anaven per feina.



El quadernet el podeu adquirir a través de les APIMAS, a les escoles i a la llibreria LLETRES, per 5€ que íntegrament es destinaran a ASPANOB. A l'espai Gustavo del carrer Major podeu adquirir una versió numerada del quadernet per 10€.
Per acabar dir-vos que GUSTAVO ha acolorat i signat un quadernet sencer per tal que es ASPANOB el posi a la venda. Són 10 dibuixos originals signats per si algú li interessa. 



Gràcies, Gustavo!!!

Ànim, Iker!!!