"...una audició de les que aixequen l’ànim en temps de pandèmia."

"Cap Vermell” va funcionar des del primer dia, i així ha continuat, gràcies a la tasca absolutament desinteressada de tots els qui l’han fet possible. És a dir que, com que ningú n’ha tret un velló, sinó que la majoria n’hi ha posat dels seus, per aquesta banda no ha donat maldecaps. 

“Cap Vermell” ha fet una tasca informativa molt senzilla i molt honesta, obrint les finestres de pinte en ample i, des de la versió digital, ha arribat arreu del món, cosa que ha permès a la gent del poble que viu fora tenir accés al dia a dia del nostre municipi. “Cap Vermell” em va estimular a créixer com a persona, especialment en l’àmbit de la cultura, i fins i tot em va impulsar a fer una carrera universitària quan ja no tenia edat per a aquestes coses. “Cap Vermell” em va marcar un camí que no sé si he estat capaç de seguir fidelment, però que passa per la comprensió de l’altre, per la renúncia a veritats absolutes, especialment les polítiques, i per la potenciació d'un cert esperit de servei.

IES Capdepera, CEIP s'Alzinar, Ajuntament de Capdepera i Taula rodona "CAPDEPERA, UNA PERSPECTIVA LILA"

Com un oasi...A propòsit de les tres preguntes que aquesta web llança als seus lectors per mor del seu quadragèsim aniversari...Amb la idea d’anar a veure una obra de teatre ens trobam de cop amb un espectacle rodó, multidisciplinari, innovador i fascinant.

El documental arribà a la localitat on Dorothea Bate va trobar el primer fòssil de Myotragus


  "El títol, “Cap Vermell”, crec que ens el va suggerir en Llorenç Tous. Aquest indret gabellí, a més de la bellesa externa que ostenta, dedins hi guarda un tresor i una mitologia. Ara aquest nom surt més sovint a la premsa, en aquell temps era pràcticament desconegut per molta gent."IB3 va emetre el passat diumenge, dia 8 de novembre, el capítol del programa "Balears des de l'aire" dedicat a Artà i Capdepera. Amb una factura impecable mostra les belleses dels dos municipis que formen l'extrem del Llevant mallorquí.


Fallen Heroes han publicat la seva primera cover, interpreten  Cocaine de Eric Clapton.
Enhorabona!


Tot a punt per a l'estrena de "Els que recorden"; proposta d'ES MUSSOL i NOCTÀMBULS.


Arnau Serra regressa als escenaris amb una companyia de teatre per a adults, ja més que consolidada


A través del guardó, l'EVO, escultura de GUSTAVO, i enguany hi participa el documental "Dorothea i el Myotragus" 

Subcategories