Els pòdcasts de Cap Vermell estrenen, aquest divendres 5 d'abril, el primer dels sis capítols del documental sonor. Quina vida més Punk!



Un recorregut per la memòria col·lectiva d'un grup de joves que els anys noranta, amb la música punk com a catalitzadora, protagonitzaren un dels moviments contraculturals més identificatius i carismàtics de les darreres dècades.

A través dels testimonis i vivències del grup Síndrome d'Abstinència, referent absolut de la música contracultural del nostre municipi: més de trenta anys de carrera musical, set discos publicats, diverses col·laboracions a recopilatoris de punk nacional, centenars de concerts fora de les nostres illes, gires per Europa i Amèrica i milers de visualitzacions dels seus vídeos a les xarxes socials.



Amb ells repassarem, seguint la seva història i també la d'altres músics locals, de quina manera la música i la filosofia del món del punk, en principi tan allunyada d'una realitat com la nostra, van acabar canalitzant les inquietuds de tot un col·lectiu de joves els quals, varen veure, en aquest moviment, una vàlua d'escapament a la progressiva pèrdua d'identitat local derivada, probablement, del còctel Molotov resultant del monocultiu turístic i del canvi de mil·lenni els quals amenaçaven, com finalment va acabar passant, transformar per sempre la nostra cultura i la nostra manera d'entendre la vida.