La prova esportiva tendrà lloc el pròxim 29 d’octubre on s’hi espera la participació de més de 600 atletes nacionals i internacionals


 

 

Al llevant de Mallorca i concretament al poble de la Colònia de Sant Pere direcció a l’urbanització de s’Estanyol és on es realitzarà la prestigiosa cursa The Meadower OCR (Obstacle Course Race). Es tracta d’una competició on els participants han de realitzar un recorregut marcat, travessant determinats obstacles per a intentar arribar a la meta en el menor temps possible. Cal recordar que es tracta de la segona edició que es realitza a Mallorca i que enguany també s’ha fet la primera edició a Menorca (La Mola 29/04/2023). “Estam molt il·lusionats amb aquesta nova cursa ja que la participació s’ha incrementada tant amb participants nacionals com estrangers. Esperam que aquesta edició superarem els 600 participants a les diferents categories”, ha explicat Marc Bisbal, màxim responsable de l’esdeveniment esportiu.

La cursa esdevindrà a nivell de la mar, per poder gaudir de la costa de la Colònia de Sant Pere. La competició té dues distàncies, una de 5 quilòmetres i una de 10 quilòmetres. A la primera els participants hauran de superar 25 obstacles y a la segona hauran de superar 35 obstacles. És molt important assenyalar que els obstacles estan fets exclusivament per l’esdeveniment amb estil propi de Marc Bisbal per a la creació d’obstacles espectaculars que forcin als atletes i els facin gaudir de la carrera.

Aquesta competició es realitzarà per tandes de 40 participants amb 10 minuts de diferència entre tandes. Les primeres tandes començaran al matí, començant amb la distància de 10 quilòmetres èlit, grup d'edat i popular; seguidament començarà la distància de 5 quilòmetres amb els populars i la “party”. La carrera Meadow Kids tindrà tres categories, 4-6 anys; 7-11 anys; 12-15 anys, els més petits faran un volt a un circuit de 650 metres, els mitjans donaran dues voltes i els majors en donaran 3.

 “The Meadower OCR Mallorca” està plantejat com una festa esportiva on hi haurà música, menjar i una gran competició amb més de 60 trofeus entre les categories elit, popular, grups d’edat i party pels adults”, ha explicat Bisbal. L’objectiu és anar consolidant una activitat esportiva divertida que obliga a cadascú a superar-se.

 “The Meadower” està associat per segon any a AOCO (Associació d'organitzadors de carreres d'obstacles) on participen 26 organitzadors de tota Espanya per a fer que aquest esport continuï avançant, a més aquesta carrera formarà part de la “LLIGA ESPANYOLA AOCO CLIMBSKIN 2023”, que compta amb carreres distribuïdes per tot l'àmbit espanyol.