Diumenge, 5 de febrer a les 19.00 h.








 
Entrades a OIT Capdepera i al teatre una hora abans de cada funció,
taquilla 10 € anticipada 7 €
Reserves al whatsapp 679051171
En acabar es realitza "tercer acte" un espai de xerrada amb intèrprets i directors.



Diumenge, 5 de febrer a les 19.00 h.
🎭 EL SENSE ESPAI de Lara Díez Quintanilla.
Flyhard Produccions SL / Sala Flyhard
Amb el suport de: l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Català de les Empreses Culturals.
Autoria i direcció: Lara Díez Quintanilla
Repartiment: Montse Morillo/Lara Díez Quintanilla/ Francesca Vadell
Gemma Polo/Anna Pérez Moya
Ajudantia de direcció: Francesca Vadell
El sensespai és un no-lloc on s'experimenta el tot. Les criatures que hi habiten s'apropen a nosaltres en nom de l'amor amb la missió d'alliberar-nos. Però ho han de fer amb una condició: No poden explicar-nos la seva procedència. Si ho fessin, les paraules esdevindrien límits i els límits generarien un espai que faria desaparèixer catastròficament el seu univers i elles quedarien exiliades per sempre.
El sensespai va ser el projecte final de la graduació de Lara Díez Quintanilla en "Psicoterapeuta de grups i famílies" impartit pel Grup Alfa. Va ser un intent de personificar i fer tangible una part de la realitat i el dolor que hi ha darrere de l'etiqueta diagnòstica de TLP (Trastorn límit de personalitat).





















Diumenge, 12 de març a les 19.00 h
Dilluns 13 matinal per a l'IES Capdepera.
🎭 NUA d'Ann Perelló i Andrea Ros.
Coproducció amb el teatre Principal de Palma i col·laboració amb la Sala Versus Glòries i la Sala Flyhard.
Premi ATAPIB a la millor intèrpret 2021
SINOPSI: Tornar a casa després d'anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir monstre, quan es tracta d'un trastorn d'alimentació. D'això parlarem a NUA (radiografia d'un trastorn) en primera persona i sense filtres. De com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa (sovint de manera aparentment innocent) uns cossos i uns judicis que fan que visquem en una constant restricció/abús, fins i tot quan es parla de la "bellesa real". De com a totes ens afecta. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d'això també se'n surt.




Diumenge, 2 d'abril a les 19.00 h.
🎭 MARÇALA
Dramatúrgia I interpretació: BÀRBARA NICOLAU Direcció: MONTSE BONET
Coproducció del Teatre Principal
MARÇALA narra la vida d'una dona extraordinària a qui la història ha oblidat. Un monòleg que pretén fer-li justícia històrica i restaurar la seva memòria. Ens parla de rebel·lia, d'una valentia quasi eixelebrada, de l'alegria de viure, del dret a la llibertat i les conseqüències de ser una mateixa. Ens parla de la força castradora del patriarcat, de les dobles morals o de les suposades malalties mentals.
Però MARÇALA també és una necessitat profunda i personal de parlar dels secrets i els silencis de família, del dret a saber i de la injustícia històrica vers la dona.
La història té com a punt de partida un regal que n'Antònia em va fer de nina i que ara pren una simbologia especial: un ocell de vímet tancat dins una gàbia.