PROGRAMA DE MEMÒRIA I HABILITATS SOCIALS 2014-2015, PER ALS MAJORS DE 60 ANYS.

L'Ajuntament de Capdepera i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) tornen posar en marxa els tallers de memòria i habilitats socials. Aquests tallers es realitzen a Capdepera i a Cala Rajada i van dirigits a persones majors de 60 anys.

Les sessions consten d’exercicis que ajuden a mantenir la memòria activa i a evitar els descuits més freqüents de la vida quotidiana i també, a enfortir les relacions interpersonals de la gent gran i millorar l’autoestima i benestar social dels participants. Cal recordar que aquests tallers són una eina preventiva, ja que tenen l’objectiu d’oferir als majors de 60 anys recursos i pràctiques que els ajudaran a millorar la qualitat de vida i prevenir la dependència.

A Capdepera es realitzen els dimarts de 9.30 a 10.30h al local de l’Associació de Gent Gran “Ca Nostra” i a Cala Rajada els divendres de 9 a 10h al local de l’Associació de Gent Gran “Sol Naixent”.

Si estau interessats o interessades a apuntar-vos-hi podeu passar pels clubs de la tercera edat en els horaris abans assenyalats o contactar amb els Serveis Socials Municipals.