Vols participar en el nou grup Iniciativa-Verds?



Encontre, dilluns 21 de febrer a les 19,00 hores  a la sala polivalent del TEATRE de Capdepera. 

    Aquesta crida va dirigida a tots els interessats de Capdepera, Canyamel, Font de Sa Cala, Sa Pedruscada, Cala Rajada i Cala Mesquida que dubtin de quin futur deixarem als nostres fills, i tinguin propostes per millorar els temes més preocupants del nostre municipi, com son la estacionalitat, la precarietat laboral, l’alt índex d’abandonament escolar o l’expoli dels recursos naturals.
 
“Sostenibilitat: Condicions per les quals les activitats humanes no puguin arribar a estressar un sistema natural més enllà de les seves capacitats d’aguant, es a dir, més enllà del límit a partir del qual s’activen fenòmens irreversibles de degradació. La sostenibilitat implica la satisfacció de les necessitats de les generacions actuals sense comprometre la satisfacció de les necessitats de les generacions futures.” Pere Subirana i Samitier.

Esteim creant una nova forma de fer política en el municipi de Capdepera, que té per objectiu bàsic i principal el que heu pogut llegir el paràgraf anterior. Per dur-ho a terme cal, bàsicament, que ens puguem reunir un grup de persones amb ganes de parlar del que ens preocupa i de trobar-hi solucions. Un grup de persones que s’estimi Capdepera, que s’estimi Mallorca i aquest planeta on vivim. Un grup de persones que vulgui fer un esforç de diàleg obert on trobar punts en comú, per així poder construir una realitat més participativa i més humana. Un grup de persones que cregui i vulgui refer els ponts que actualment han desaparegut entre la societat civil i els seus representants polítics.

Els actuals integrants d’aquest nou partit polític que neix a Capdepera amb el nom d’Inciativa-Verds, us animem a que vingueu a la propera reunió oberta a tothom interessat en participar en aquest projecte i que digueu també la vostra. L’encontre tindrà lloc el proper dilluns 21 de febrer a les 19,00 hores  a la sala polivalent del TEATRE de Capdepera. Us hi esperem!

Podeu trobar més  informació sobre la nostra tasca a capdepera.iniciativaverds.org

Juanjo Plou Martí
Coordinador d’Iniciativa-Verds Capdepera