El PP i Es Grup sol·liciten la convocatòria d'un plenari extraordinari per a aclarir el projecte i la contractació d'obres del Centre Multiusos i d’Activitats Turístiques Complementaries.







Joan Ferrer i els regidors del Partit Popular i Mateu Melis, d'Es Grup. com a regidors de l'Ajuntament de Capdepera

EXPOSAM:

Atès que el Grup Municipal del Partit Popular sol·licità, el passat 14 de novembre de 2008 amb el nº de registre d’entrada 6710, diferents informes de Secretaria, jurídic i del arquitecte municipal, demanant que les obres iniciades a la Sala Multiusos s’ha adapten al projecte aprovat i adjudicat en data de 7 de febrer de 2008 i signat el 3 d’abril de 2008.
Atès que el Grup Municipal del Partit Popular sol·licità, el passat 19 de febrer de 2009,els mateixos informes.
Atès que el Grup Municipal del Partit Popular sol·licità, el passat 21 de desembre de 2009 amb el nº de registre 9159, els mateixos informes.
Atès que el Grup Municipal del Partit Popular sol·licità, el passat 28 de maig de 2010 amb el nº de registre 3471, els mateixos informes.
Atès que el Grup Municipal del Partit Popular sol·licità, el passat 28 de maig de 2010 amb el nº de registre nº 3470 demanarem informes, del aparellador municipal i del arquitecte municipal, de si l’obra de la Sala Multiusos presenta qualque tipus de deficiència urbanística.
Atès que el Grup Municipal de Es Grup sol·licità, el passat 6 de maig de 2010 amb el nº de registre 2905, còpia dels informes tècnics i jurídics de les obres en qüestió.

Vist que no hem obtingut cap resposta als nostres escrits i d’acord amb la LLEI 20/2006, DE 15  DE DESEMBRE, MUNICIPAL I DE RÈGIM LOCAL DE LES ILLES BALEARS, al Capítol II Regim de Funcionament
Secció 1ª. Regim de Sessions
Article 80.2. Sessions Extraordinàries, que diu lo següent:
• Ha de dur a terme una sessió extraordinària quan ho estableixi així una disposició legal o quan el president o la presidenta ho decideixi, per iniciativa pròpia o a sol·licitud d’una quarta part, com a mínim, del nombre legal de membres de la corporació, sense que cap d’ells no en pugui sol•licitar més de tres anualment. En aquest supòsit, la sessió del ple ha de tenir lloc dins els quinze dies hàbils des que hagi estat sol•licitada. Si la presidència no la convoca dins aquest termini, quedarà convocada automàticament per el desè dia hàbil següent al de la finalització d’aquest termini, a les dotze hores, cosa que ha de ser notificada pel secretari o la secretària de la corporació a tots els membres l’endemà de l’acabament del termini establert.

Per tot lo exposat abans

SOL•LICITEM :
La celebració d’un Ple Extraordinari per que se’ns aclareixi tot el que sigui relatiu amb l’obra esmentada, amb el següent:
ORDRE DEL DIA

1. Expedient 82 AG/06. Projecte Centre Multiusos i d’Activitats Turístiques Complementaries.
2. Expedient 254/06 AG/06. Contractació obres Centre Multiusos i d’Activitats Turístiques Complementaries.


Capdepera a 11 de juny de 2010