En cas que no s'aporti arena

immediatament a la platja de Cala Agulla

 

 

Davant els recents problemes sorgits a l'hora de donar el vistiplau definitiu perquè s'iniciïn les actuacions de regeneració amb arena de la platja de Cala Agulla, l'Associació Hotelera Cales de Capdepera ha exigit al president del Govern, Francesc Antich, com a màxima autoritat autonòmica, que s'impliqui directament en el tema per tal d'assolir immediatament una solució a aquest problema. En cas contrari, l'Associació Hotelera tornarà a reunir el proper dilluns dia 14 a totes les forces socials, polítiques i empresarials del municipi amb vista a iniciar un calendari de mobilitzacions.

El president de l'Associació Hotelera, Joan Massanet, va recordar que "no podem esperar més. La temporada està iniciada i ens van assegurar que durant la primera quinzena d'aquest mes s'iniciarien els treballs de regeneració de Cala Agulla. Ara hem sabut que hi ha divergències a l'hora d'estampar la signatura definitiva perquè l'empresa pugui començar les actuacions a la platja. No podem consentir més retards ".
Massanet va apuntar que "estam molt satisfets amb l'esforç que està realitzant la consellera de Turisme perquè com més aviat comencin les obres de regeneració de Cala Agulla, però entenem que, davant aquests retards injustificables, el president Francesc Antich, com a màxima autoritat autonòmica, ha d'actuar i desbloquejar políticament aquesta situació ".

El president dels hotelers va afegir que "no estam disposats a acceptar més retards, i per tant, si el proper dilluns dia 14 no s'han iniciat les obres, tornarem a reunir tots els representants socials i empresarials de Capdepera per fixar un calendari de mobilitzacions. Els veïns de Capdepera i els turistes exigeixen que les platges estiguin a punt i en perfecte estat per a la temporada i, per descomptat, l'actual imatge de Cala Agulla, plena de zones rocoses, no ajuda gens a fomentar el turisme ".

Com es recordarà, fa poc temps l'Associació Hotelera va acordar, conjuntament amb altres associacions cíviques i veïnals del municipi, com l'associació de taxistes, la decomerciants, APAS, Confraria de Pescadors i altres, prendre mesures de força i iniciar mobilitzacions si els organismes públics competents no actuaven aviat i procedien a la immediata regeneració de la platja de Cala Agulla, que actualment presenta un estat lamentable i que ofereix una pèssima imatge turística.