"El resultat de les eleccions locals al nostre municipi ha estat totalment rotund: els ciutadans de Capdepera s’han decantat per les forces polítiques d’esquerres i entre aquestes ha despuntat el PSIB-PSOE.

 

El resultat de les eleccions locals al nostre municipi ha estat totalment rotund: els ciutadans de Capdepera s’han decantat per les forces polítiques d’esquerres i entre aquestes ha despuntat el PSIB-PSOE.

Així, doncs, ens veim en el deure i, per suposat, gran honor de formar Equip de Govern amb la finalitat de servir durant aquests pròxims quatre anys a tots i cada un dels ciutadans del municipi de Capdepera.

I Així, mantingudes les reunions de presa de contacte amb els candidats de cada una de les formacions progressistes (MÉS, Es Grup i Guanyem) i analitzats aquestes trobades, ens disposam a actuar conseqüents no només amb els nostres votants sinó amb els votants de tots els partits progressistes de Capdepera.

A tal efecte el PSIB-PSOE de Capdepera, com a força política majoritària, fa una CRIDA a tots aquests partits d’esquerres (MES, Es Grup i Guanyem) per tal que s’uneixin a un projecte de futur per al nostre municipi: un pacte de concentració progressista. Aquesta és la nostra intenció de govern.

EXECUTIVA SOCIALISTA DE CAPDEPERA