Al Camiser que escriu a la secció "En cos en Camisa"



No vull entrar a valorar el que està passant a s'Agulló o ses Covases o cala Moltó amb la guerra entre un particular i una serie de ciutadans en desacord amb el que està fent aquesta persona. No conec el tema prou bé per a jutjar i emetre una opinió mesurada i per tant m'estimo més no fer-ho.

Però el que no em pareix gens bé és que el Camiser que escriu a la secció "En cos en Camisa" es burli i ironitzi de les 1000 persones que varen assistir a la manifestació per demanar arena a cala Agulla. La desafortunada frase "ara, on son els dels poalets?"  és una demostració del sectarisme i falta de respecte d'alguns radicals cap al sentir de la majoria.

Riurer-se'n de les moltes persones que es varen manisfestar aquell dia per la mala situació de la nostra platja no és el camí per a millorar les coses al nostre poble. És el camí de l'enfrontament i de l'insult. Molts dels que vàrem anar a cala Agulla amb el poalet ho vàrem fer amb la millor de les voluntats, en positiu, per ajudar i per denunciar una situació. Després, si es varen equivocar amb el tipus de arena ja és una altre tema, molt greu, però un altre tema.

Per favor, Camiser, no es llevi la camisa, que ja arriba l'estiu i la calor. I possiblement dels seus "sobaquets" ens vendrà una pùdor d'intolerància, absolutisme i totalitarisme que no es podrà aguantar.

Pere Bonnin