Seguiu lluitant per evitar aquest desastre al nostre municipi...









Sr Fuster, felicitats pel seu escrit en relació amb Canyamel. És el millor que he llegit en 42 anys que fa que estic en aquest poble. Hi estic completament d’acord i esper no haver de veure aquestes destrosses abans que em mori.

 

Com a veïna de Capdepera, al llarg d’aquests 42 anys he realitzat moltes activitats i sempre he seguit tot el que s’ha escrit o dit sobre aquest poble que estim molt. Però per primera vegada he llegit una carta que té molt de sentit comú. Sr Fuster el felicit. Pens igual que vostè, però em tem que la gent, en general, no pensa així. La majoria veu la mamella i res més, perquè la gent encara no sap que els diners no es poden menjar i que per tenir qualitat de vida per a moltes generacions no es pot destruir la naturalesa d’aquesta manera. Detest la gent que segueix destruint aquesta bella illa en benefici d’uns pocs. Amb el govern que tenim, que em recorda un règim totalitari que he viscut, l’illa quedarà en res, perquè tampoc vindran turistes.

No a nous hotels i sí a rehabilitar els milers que ja hi ha (de tota manera són massa) per a fer-los més presentables.

Esper no haver ficat la pota, per ser estrangera, però em fa mal tot això. Perdó i, si us plau, seguiu lluitant per evitar aquest desastre al nostre municipi.

Gràcies.

Erika Nieper