Bones,
   Passades les festes de Nadal i Sant Antoni que, parlant del tema, enhorabona a tots els gabellins i a la obreria de Sant Antoni de Capdepera que aquest any s’han sortit!. Mai de la vida havia hagut tanta gent!. Doncs el què dic, passades les festes ara toca teca, ara cal tornar agafar el ritme de feina i començar a veure com va el poble.

   Com diem, lògicament, a nivell polític tot s’atura un poc però no convé que s’acostumin ja que això de cobrar sense fer res els hi pot agradar massa!...o potser ja ho estan fent...
L'intent de voler implantar un nou estil no sembla que dugui els seus fruits. Volen anar com una "pinya" però no poden evitar el que són: una ensalada. Penso que es tracta d’un govern insuls, sense ritme, sense idees, trist, a on cadascú va a la seva bolla i, el que és pitjor, amb certs aromes antidemocràtics.
   No vull dir que els pactes siguin il•legals, no per favor!. Per qualque cosa estan però també s’ha de dir, en honor a la veritat, que es tracta d’una associació exagerada en quant a nombre de partits, on el seu únic punt en comú és desbancar al Partit Popular. És això democràcia?, que el partit més votat, i amb diferència, estigui a l’oposició?. És democràcia que un partit amb només dos representants tingui a la seva mà la possibilitat de ser batle o tinent de batle, encara que sigui de manera accidental?, tant baix està el llistó per ser batle en aquest municipi?.
   A més, quins projectes desenvoluparan si a les negociacions per formar equip de govern l’únic que importava era saber com es repartirien les carteres i així derrotar al PP?. S’ha de recordar que Capdepera va ser el darrer municipi de Balears en conèixer quin seria l’equip de Govern. És això un reflex de com serà la gestió municipal?... tot a corre-cuita i amb presses?.
   Per cert, tot s’haurà de consensuar?, tot haurà de passar pel vist i plau de tots els integrants de la Junta de Govern?...quin desgast, no?. I què passarà quan hi hagi discrepàncies entre els partits?, es posaran d’acord?, si?, sempre serà així?... No sé, no sé. No soc futuròleg però es veu clarament que aquí en passaran de grosses i, el que és pitjor, qui ho patirà serà el poble.
   Soc dels que pensen que l’alternança política del poder és necessària i molt sana però...senyors meus, amb uns mínims a respectar, no creieu?. El cas de Capdepera és un exemple claríssim de perversió democràtica, de passar-se els resultats electorals pel folro de ses sabates.
   Ara entenc perquè l’abstenció està pujant en aquest país...
   Així doncs, partint de la naturalesa insana en què s’ha iniciat aquesta legislatura i pel poc, o res, que han fet els nous integrants des de que estan al govern, hem sorprenen els resultats de l’enquesta de Cap Vermell, on es mostra la valoració temporal sobre com ho estan fent. Sa veritat, consider que aquesta enquesta ens ho hem d’agafar amb pinces, ja que la majoria dels qui elaborau aquesta magnífica pàgina web sou "antipeperos" i, perdoneu-me, però crec que difícilment realitzareu lectures mínimament imparcials de la gestió d’aquest equip de govern...
   Ja direu coses, com que vos "estimau" tant aquest govern no sé si us atrevireu a ser crítics...
 

 P.D: Els plens es continuen sense gravar o emetre per Capdepera radio?, aquest és el nou tarannà?...ja veurem. Perquè Cap Vermell no insisteix en saber perquè no es va gravar el darrer ple?, ha investigat en saber si això es repetirà en el futur?...

Uababalubabalambambú