La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Capdepera ha tret a licitació el servei de bus entre el CEIP s'Auba i la piscina municipal per als pròxims tres anys, amb l'objectiu de facilitar que els estudiants del centre puguin puguin assistir a la instal·lació esportiva. Per la seva banda, el CEIP s'Auba organitza una sortida setmanal a la piscina municipal durant l'horari escolar.

 

S'ha de dir que en aquests darrers anys el cost d'aquest servei de transport dels estudiants del CEIP s'Auba fins a la piscina l'havien anat assumint diverses regidories, sense acabar de tenir clar algun any si l'hauria de satisfer l'AMIPA del centre. Amb aquesta licitació es pretén aclarir la situació, donar seguretat als estudiants i garantir el transport la resta de legislatura.

 

La regidora d'Educació, Mireia Flaquer, ha volgut destacar la importància d'aquest servei, "Creiem fermament que cada nin i nina té dret a accedir a instal·lacions recreatives i educatives que promouen el seu benestar físic i emocional. En facilitar l'accés a la nostra piscina municipal i en proporcionar un transport convenient, estem invertint en el futur de la nostra comunitat i fomentant hàbits saludables des d'una edat primerenca", ha manifestat.