La passarel·la  instal·lada a les dunes de Sa Mesquida que enllacen el camí del coll de Marina amb el passeig de la platja, va ser una bona solució per preservar un dels sistemes dunars més bells i actius de Mallorca. Acció completada amb una plantació de borró per ajudar a fixar l’arena.


Així estava la passarel·la a finals de març 2023

Però la manca de manteniment és un mal que afecta a totes les administracions i la passarel·la du mesos tancada al pas. En un principi alguns taulons estaven en mal estat i molta gent feia cas omís a les advertències que prohibien el pas (de fet era transitable) i el darrer pic que van anar per la zona vam veure com havien desmuntat les capçaleres per evitar definitivament que ningú pogués passar.


La passarel·la a finals d'agost 2023

El problema rau en el fet que fa mesos que s’hauria d’haver reparat i passarà tot l’estiu i no sembla que es faci res per part dels responsables (suposem que és la Demarcació de Costes). Inoperància o esperen que ho adobi subsidiàriament l’Ajuntament, com ha fet amb les tanques protectores del passeig de sa Mesquida i les de l’escala de baixada a la platja? I ara per on passa la gent?