A causa del confinament per la COVID, la celebració de Sant Jordi 2020 va quedar posposada a l'estiu, concretament a dia 23 de juliol. La proposta del Gremi de Llibreters i el Consell de Mallorca era celebrar el "Dia del llibre" amb l'iniciativa de "Llibreries a la fresca" amb l'idea que totes les llibreries sortissin al carrers i places per oferir els llibres. Diversos ajuntaments van preparar activitats literàries i lúdiques, sempre amb les limitacions imposades per les mesures de seguretat 

A Capdepera, l'Ajuntament no va organitzar cap activitat. Pel seu compte i risc, la llibreria Lletres de Capdepera va intentar afegir-se a la celebració però no va obtenir permís per posar una paradeta al carrer i es va fer a l'interior. Pel que ens van comentar, es va demanar al  departament de Cultura i sembla que s'havia de demanar al de Policia, per una "ocupació de via pública", el cas és que al final no hi hagué paradeta al carrer.

Malgrat tot, un bon nombre d'aficionats a la lectura s'aproparen a comprar llibres a l'interior de la botiga, seguint la tradició de Sant Jordi. A falta de les roses, pogueren degustar una copa de vi, que oferien des del Gremi de Llibreters, i tastar un bocí de coca. Això sí, tothom amb mascareta!