L'accident tengué lloc dilluns 15 cap a les dues de l'horabaixa a la carretera d'Artà a Capdepera. La víctima, A M, veí de Cala Rajada, va sortir de la via amb el cotxe, que va quedar bolcat en un dels laterals. Sembla que tingué un atac de cor.

L'accident d'ahir va passar cap a les dues de la tarda, a l'altura del quilòmetre 74 de la carretera Ma-15 (Palma-Cala Rajada), a uns dos quilòmetres de Cala Rajada. Un turisme amb un únic ocupant va sortir de la via i va quedar bolcat al lateral. No hi va haver més vehicles implicats en el sinistre.

Quant es va tenir coneixement l'accident van acudir a el lloc dotacions de la Policia Local de Capdepera, Guàrdia Civil de Trànsit, Bombers de Mallorca i una ambulància de l'061.

Els primers equips d'emergència que van acudir a el lloc van trobar a l'home en parada cardíaca. Immediatament va ser sotmès a pràctiques de reanimació cardiopulmonar, però tots els esforços van resultar en va. L'home va morir allà mateix. Segons les primeres informacions recollides al lloc, es  tractava d'un home de 66 anys, veí de Cala Rajada.

Des de Cap Vermell acompanyem en el sentiment a familiars i amics del finat.