Carrers buits. Confinament per la COVID-19




Una de les imatge més impressionants d'aquest temps de confinament són els balcons fent mamballetes als balcons de les cases, per a recolzar la tasca dels sanitaris i tots els qui fan feina en els serveis bàsics. 

Una altra imatge són els carrers buits. Malgrat sempre n'hi ha qui no compleix les normes (d'això se podria parlar molt!) la gran majoria, l'immensa majoria queda a casa i just-just surt en casos de necessitat. Els carrers buits impressiones, i més si ens imaginem com estarien en època de pre-temporada turística.

I si els nostres carrers buits criden l'atenció, els de les ciutats encara més. Punts emblemàtics de les grans ciutats, que habitualment són plens de gent,  quan es veuen sense gent resulten estranys, impressionen. Per això alternem imatges de Capdepera i Palma, que ens recorden que la ciutadania creu.

Valguin aquestes imatges com a homenatge a la població en general, a tots els que és queden a casa. Gràcies gabellins i gabellines!.


Carrers de Capdepera. Març/ abril 2020.

























I a la nit...



Hem trobat  (per Internet) aquestes imatges de Palma que també mostren els carrers sense gent, espais normalment plens  a totes les hores...















Com veis qui més qui manco ha quedat a casa.  



Cal quedar a casa. I si veiem algú que surt, no els jutgem gratuïtament. Aquesta dona anava d'excursió? Anava a comprar i no tenia cotxe? El cert és que cal mantenir el confinament el més estricte possible, ens hi juguem aturar l'expansió de la COVID-19 i la nostra salut.