Promoció de Capdepera a Fitur i Zürich 2020














Després del seu pas per  Viena i Stuttgart, el municipi de Capdepera continua promocionant-se  i acudeix a dos nous certàmens: Fitur a Madrid i la Fespo Golf Messe en Zuric.

Respecte a Fitur, ha tingut lloc  del 22 al 26 de gener a Madrid, tant l’Ajuntament, com l’Associació Hotelera han considerat convenient reprendre la promoció del mercat nacional, ja iniciada  l’any passat a  les fires turístiques de Barcelona i Bilbao.
 

El taulell de Capdepera en Fitur, ubicat sota el paraigua de l’estand de Mallorca, ha estat molt concorregut, especialment durant el cap de setmana, en el qual el nombrós públic que s’ha acostat al taulell ho ha fet   interessat  a conèixer principalment  les platges i l’oferta de restauració que ofereix el municipi.

FITUR, que celebrava enguany el seu 40è aniversari, va rebre 255.000 visitants i va acollir 918 expositors, més d’11.000 empreses i representacions de 165 països.

 

Quan a la fira Fespo Golf Messe, aquesta es duu a terme a la ciutat Suïssa de Zuric, entre el 30 de gener  y el 2 de febrer. Es tracta d’un esdeveniment de caràcter mixt que acull tant a professionals com a públic en general, i que a més incorpora de manera simultània un pavelló específic per a turisme de golf, de gran interès tant per a destinacions amb oferta d’aquest tipus, com per a touroperadors suïssos especialitzats en aquest segment. En aquesta fira l’Associació Hotelera ha disposat  d’un mòdul en l’espai del Consell de Mallorca. 

 

El golf ajuda a la desestacionalització i els turistes suïssos  que es desplacen per a practicar aquesta activitat fan una despesa molt superior a la mitjana, per la qual cosa  és un segment important per a Capdepera, que compta amb 4 camps a escassa distància.

Amb l’assistència a totes dues fires es pretén posicionar l’oferta de vacances i de golf entre turistes espanyols i suïssos.