ACTUALITZAT A LES 17h.   A la sortida de Capdepera en direcció Artà. Un ciclista en estat crític. 

La Guardia Civil ha realizat a la conductora un test d'alcoholemia i drogues i ha donat positiu. Imputada la conductora.


fotos Cap Vermell

Un vehicle ha atropellat aquest dijous a la sortida de Capdepera en direcció Artà a un grup de ciclistes. L'accident ha provocat nou ferits, un d'ells en estat crític, dos en estat greu i sis en estat lleu segons informen els serveis d'emergències.L'accident ha tingut lloc al voltant de les 9,30 hores d'aquest dijous, quan un vehicle, Porsche Cayenne Turbo, conduit per una mallorquina de  devers 30 anys, ha atropellat a un grup de ciclistes que circulava per la mateixa via.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat diverses ambulàncies per atendre els ferits hon han instal·lat una tenda de campanya d'urgències.

El tram en línia recta fa pensar que la conductora s’hauria despistat. La principal hipòtesi amb la qual es treballa és que circulava a gran velocitat i ha envestit el grup de ciclistes. Els resultats de les proves d’alcoholèmia i de drogues han donat positiu i a l'espera de confirmació la conductora està imputada.
El grup de ciclistes, integrat per nou persones, havia sortit a fer una excursió organitzada per una empresa alemanya experta en rutes. Els ciclistes, de nacionalitat alemanya, s'allotjaven a sa Font de sa Cala i es dirigien cap al Puig Major.

Als cinc quilòmetres de ruta, s'ha produït l'accident, just a la sortida de Capdepera, en direcció a Artà. A les imatges es pot veure la magnitud de l'impacte moltes de les bicicletes han quedat xapades i  el vidre frontal del cotxe ha passat per ull.La carretera ha estat tallada durant 3 hores, de manera que hi hagut cert col·lapse en la circulació, tot i les desviacions del trànsit.