Sonaren totes les alarmes i  bocines dels vehicles de Protecció Civil, que s'escoltaren a tot Cala Rajada.


L'agrupació de Protecció Civil de Capdepera va organitzar un petit homenatge previ al funeral per acomiadar Feliciano Casas, cap dels voluntaris durant aquests anys. A l'acte també hi van assistir els regidors de l'Ajuntament i el Director General d'Emergències i Interior, Pere Perelló. 

Capdepera està de dol després de la mort de Feliciano Casas, cap de Protecció Civil del municipi. Feliciano no va poder superar la llarga malaltia contra la qual estava lluitant. Es tractava d'una persona molt estimada a la localitat.

Aquest dimarts els seus companys de l'agrupació van organitzar a la plaça de l'Església de Cala Rajada un minut de silenci i un minut de sirenes com acomiadament i agraïment per la seva tasca desinteressada durant aquests anys.

Feliciano Casas serà recordat com un líder que va saber crear i cohesionar el grup que avui dia és l'agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Capdepera. Va iniciar el seu camí com a cap de l'agrupació en l'any 2013. Durant una temporada va deixar el comandament per dedicar-se a la política local com a regidor de l'Ajuntament de Capdepera pel PP. Poc després, va decidir abandonar la política i reprendre la seva tasca en Protecció Civil.