S'ha intentat que hi hagi consens incorporant propostes de l'oposició 



La comissió de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera, presidida per Javier García, esta treballant per a presentar el Plec de Gestió de Platges i el de Salvament. El regidor de Medi ambient ens ha manifestat que confia que a principis de la propera setmana hi haurà una redacció definitiva i començarà el procés de  licitació, una vegada aprovats. Ara per ara estan pendents d’introduir algunes propostes dels grups de l’oposició i d’alguns aspectes tècnics.

També ens ha manifestat  que " Estam molt contents d'haver fet uns plecs consensuats amb tota l'oposició i totes les propostes que ens han fet arribar s'han incorporat als plecs sempre i quan hagin estat factibles, legals, i per una millora del servei. Volem donar les gràcies per la feina feta conjuntament.

Per diversos comunicats de grups polítics municipals (com ara MÉS,Partit Popular i EL Pi) hem pogut conèixer algunes de les seves aportacions, que no vol dir que hagin estat incloses al Plec.

Així hem pogut llegir que opinen de la subrogació del treballadors, de la qualitat del servei que s’ha d’oferir, de la neteja, de la conveniència o no de licitar les platges conjuntament o per separat, etc... A la secció de Comunicats podeu llegir que han aportat uns i altres.

Esperem que el plec aporti una veritable millora tant de servei (neteja, instal·lacions...) com de rendibilitat, i el que és més important que hi hagi un seguiment i se facin complir les condicions aprovades.

D’altra banda abans de l’inici de la temporada estival 2016 tot el procés de licitació hauria d’estar acabat , i amb marge suficient per a poder començar a donar servei des del primer dia.

No cal recordar que les nostres platges són el principal reclam de la indústria turística, motor de l’economia local i no sempre han estat tractades amb la cura que és mereixen.

De les idees bàsiques de l’equip de govern no podem dir gaire cosa, de fet el regidor de Medi Ambient ens ha comentat que s’estima parlar dels canvis quan el plec estigui aprovat: “Tot d'una que els plecs estiguin aprovats podem fer una entrevista on vos explicaré amb detall totes les novetats i incorporacions respecte a anys anteriors”. Quedem emplaçats per més endavant.