Ara només falta una bona afluència d’usuaris per garantir d’alguna manera la rendibilitat del seu funcionament.

La piscina ja porta una setmana oberta i he tingut l’oportunitat d’anar a fer-ne ús. Dijous a mig matí, durant l’estona que jo hi era, tots els carrils estaven ocupats. La temperatura de l’aigua i la temperatura ambiental a l’àrea de la piscina eren molt bones, encara que massa alta als vestidors. Falta envestir altres detalls per acabar de donar un bon servei, però és tot un èxit que la instal·lació estigui en funcionament en aquestes condicions després de tant de temps aturada. A la sortida em van demanar l’opinió de detalls a millorar, cosa que també és d’agrair,  i ho serà molt més si es té en compte que les idees aportades pels usuaris siguin coses necessàries i s’hi posa fil a l’agulla a resoldre-les.

Desconec el cost de la seva posada en marxa, però segur que no és baix. I el cost de tenir-la oberta només es justificarà per una bona afluència de públic. Com sempre en una instal·lació pública, no serà fàcil determinar-ne els preus d’ús: el cost el pagarem entre tots, però el preu de l’entrada ha de servir per garantir un bon nombre d’usuaris i, al mateix temps, intentar arribar a una rendibilitat econòmica que redueixi al màxim el dèficit de la pròpia instal·lació.

Quant a la segona part, el preu d’ús, segur que trobarem queixes de tota mena: si és baix, perquè es massa barata, i si és alt, perquè és massa cara. De moment, però, la primera part ja la tenim: la piscina està en funcionament i en bones condicions d’ús, la qual cosa és molt d’agrair. Ara queda la resposta dels usuaris.