L’Associació Hotelera de Capdepera promociona l’oferta de golf a la fira Rheingolf de Düsseldorf










Firstsun Mallorca Hotels, marca comercial de l’Associació Hotelera de Capdepera ha participat del 21 al 23 de febrer a la fira Rheingolf de Düsseldorf, amb la finalitat de promocionar  el municipi  i el producte de golf en el mercat alemany.

La Rheingolf és una de les fires més importants del segment golf a Alemanya, ja que la ciutat té un radi d’acció que arriba a un potencial de 200.000 golfistes. L’Associació Hotelera ha disposat d’un taulell dins l’espai de Balears i ha distribuït nombrós material publicitari del municipi.

Els golfistes alemanys tenen un alt interès per Mallorca en general i Capdepera ofereix una oferta molt destacada d’infraestructures per a la pràctica d’aquest esport.

Des de l’Associació Hotelera s’està fent un important esforç en promocionar l’oferta de productes especialitzats de la localitat i, en aquest sentit, el golf és un producte desestacionalitzador de primer ordre per a Capdepera, ja que els golfistes enregistren una despesa mitjana més elevada que altres visitants i arriben en temporada mitja- baixa. Aquesta característica és molt important pel nostre municipi, ja que permet allargar la temporada.