El Club Nàutic de Cala Rajada va celebrar divendres 22 de novembre l’Assemblea General Extraordinària de socis.



L’acte va servir, en primer lloc, per presentar la nova Junta, amb la candidatura que va guanyar les eleccions aquest estiu passat.

L’ordre del dia va incloure temes diversos d’interès per a la correcta gestió del club, assumptes relacionats amb algunes de les seves instal·lacions, com la cantina, actualment de gestió externa, o la reducció de preus de serveis, arribant a acords amb alguns empresaris nàutics, per tal d’afavorir la promoció d’aquests serveis i, també, perjudicar menys la butxaca dels socis que els hagin de contractar.



Al llarg de l’assemblea es va explicar igualment que ja s’han fet gestions amb Ports de les Illes Balears, es va fer referència a uns cobraments d’IBI per part de l’Ajuntament (des d’aquesta revista no entenem per què l’Ajuntament ha de cobrar a un “llogater” una taxa d’una zona costanera de gestió de Ports, però desconeixem el rerefons de la qüestió i ens preocupa que, si és una errada de procediment, pugui rebotar i repercutir a les arques públiques), i també es va detallar una relació d’activitats de l’escola de vela i la seva apertura cap als no socis.

El punt més significatiu quant a les activitats d’escola de vela del darrer estiu amb la nova Junta és l’increment del número d’alumnes, passant de 14 l’any 2012 als 43 d’enguany. Igualment notable és la participació com club en dues regates: Trofeu de la Hispanitat al Club Nàutic d’El Molinar i en el VI Trofeu President, del Club Nàutic de Porto Colom, tots dos en categoria Optimist.

De cara al futur, l’actual Junta es proposa millorar el material per a escola de vela, disposar d’alguna canoa i taules de pàdel surf per a activitats addicionals, establir acords amb el departament d’Esports de l’Ajuntament per obrir les activitats nàutiques al poble, i fins i tot mirar d’organitzar una regata de creuers juntament amb el Club Nàutic de la colònia de Sant Pere.