CB Capdepera Premini Masculí - B. C. Esporles
Visita dels nostres preminis a Esporles per enfrontar-nos novament a ells per segona setmana consecutiva. La dinàmica del partit no ha variat massa respecte a l'anterior. Els nostres nins, tot i tenir baixes, han realitzat un joc col·lectiu, sense abusar de l'individualisme, fent moltes passades i anant a per el rebot, cosa que ha permès poder tirar molts de pics. Respecte a la defensa, el nivell ha estat bo i hem intentat defensar cos a cos sense ficar mans. En resum, veiem contents com el nins cada vegada entenen més el bàsquet i d'aquesta manera gaudeixen més i nosaltres de veure'ls.

Diada Escoletes a Capdepera
Ja tocava diada amb els més petits, aquest dissabte sis de maig hem rebut la visita de diferents clubs al nostre pavelló per tal de passar un gran dematí amb companyia de tots els jugadors, pares i també amb la mascota del Club, Basky, que va alegrar i emocionar molt als jugadors deixant meravelloses fotos al nostre photocall. Volem agrair l’esforç i la dedicació dels nostres jugadors més petits que ho han donat tot a la pista. Esperem que hagi estat per a ells una experiència interessant i que hagin gaudit molt. Volem agrair a l'Ajuntament de Capdepera l'aportació de fruita i aigua. Ens veiem aviat!



CBC Júnior Pinturas Romero 76 - 58 Calvià
Darrer partit a casa d’aquesta temporada. Un gran partit per part del juvenil masculí, derrotant a un equip que en el partit d’anada ens va guanyar. Esforç i intensitat són les paraules amb les quals es pot descriure com han jugat el partit els nostres jugadors. Encara que el rival guanyava en alçada, això no va aturar es al·lots per atacar la canastra i jugar com s’ha estat entrenant aquesta temporada. Enhorabona als jugadors, i ara ens toca preparar-nos pel el darrer partit de la temporada contra els nostres veïnats de la comarca, el Manacor.


 

Sa Pobla 59 - 96 CBC Cadet Masculí Noah's
Un partit molt efectiu per part del cadet masculí. Es va començar el partit marcant intensitat i jugant a un gran ritme. Això sí, al finalitzar la primera part, el cansament i les ganes de ficar canastra fos com fos, va fer que els jugadors de Capdepera baixessin el nivell de la seva defensa deixant que el contrari s’apropés al marcador. Després del descans, els jugadors van sortir a menjar-se el rival, i gràcies a una gran defensa i unes bones decisions en front la canastra el Capdepera va finalitzar el tercer període anotant 33 punts. No podem estar més que molt feliços pel joc que està realitzant aquets equip i destacar que és un gust veure com van aprenent cada vegada més.



CB Capdepera Cadet Femení  Noah’s 54 - 31 Santa Mónica
Victòria de les cadets a un partit que es va tornar a dominar d’inici a fi. La gran defensa de les locals i les ganes de totes d’aportar al partit va fer que totes les jugadores acabessin el partit aportant el seu granet d’arena per aconseguir una victòria més. Toca seguir entrenant per seguir amb aquesta dinàmica de joc.
 



Capdepera Sènior Café3 65 - 66 B. Son Servera
Mala sort, si s'ha de dir el factor determinant del partit, aquesta va ser la sort i no va caure del costat dels nostres. Un encontre igualat, en el qual els gabellins anaren per davant gran part del partit, però el Son Servera també s'imposà a alguns moments. La diferència sempre fou mínima i la igualtat imperava i així s'arribà al final del matx, amb 2,8 segons, avantatge pels gabellins de dos punts i possessió per als visitants. La defensa va ser més que bona, puntejant un tir de tres, però la fortuna va fer que la pilota acabés a les mans d'un contrari i fent un tir d'esquena, amb més fe que altra cosa, el Son Servera aconseguí igualar el marcador sobre la botzina. La pròrroga tingué la mateixa tònica i s'arribà al final amb els visitants guanyant d'un punt i possessió per als locals de 3,8 segons. La jugada sortí bé, però de nou la fortuna actuà i l'àrbitre considerà que la cistella de la victòria dels locals va estar fora de temps, per mil·lèsimes de segon. Va ser una llàstima, però l'equip demostrà que pot competir contra un equip que a l'anada no li va donar opcions. Molts d'ànims jugadors



C.B. Consell - B. Capdepera  Mini Masculí Perera & Partner
L'equip mini visità els companys de consell, en un partit irregular d'alts i baixos a on es veren coses bones i d'altres a millorar. En l'aspecte positiu, es va poder veure una evolució en el joc en equip, sobretot en atac, a on els jugadors aprofitaren bé els espais, combinaren i s'entengueren millor que a altres partits. En lo negatiu, l'aptitud. El comportament fou molt bo, com sempre, però l'aptitud defensiva i les ganes de voler lluitar i competir estigueren per sota del que ens han demostrat als últims partits. Cal mencionar que es xiularen moltes faltes i a l'inici de la segona meitat l'equip ja tenia a un jugador expulsat i 3 jugadors amb 4 faltes, la qual cosa pogué afectar a les ganes i als ànims dels nins. Al final, es pogué competir i l'encontre va servir per saber a quin nivell es troba l'equip, els conceptes que han millorat i els que s'han de treballar més. Molts d'ànims nins!  



#aravadeblaravadebásquet