Juvenils i Cadets

   
     Juvenils: Sureda, Fuster i Adrover                                   Cadets: Bernat i Jonathan

Juvenil Primera Regional

Entrenador, Jeroni Adrover

Delegat, Jeroni Sureda.

Ajudant, Pere Andreu Fuster

Els principis (juliol-agost) i els finals de temporada (juny) són difícils per a juvenils i Primera Regional, ja que per mor la feina és difícil per als jugadors començar els entrenaments tots junts. Els juvenils, un equip que a principi de temporada va tenir seriosos problemes per poder confeccionar la plantilla, a poc a poc, amb incorporacions i paciència del seu entrenador, han vist complerts els seus objectius.

19 equips van competir en el grup A de la Primera Regional juvenil. L'Escolar ha ocupat l'11è lloc en la classificació final, amb 49 punts, 38 partits jugats, 14 de guanyats, 7 d'empatats i 17 de perduts, 79 gols a favor i 86 en contra. Luis Maya Sánchez i Nicolau Sureda Pascual, amb 12 gols cadascun, n'han estat els màxims golejadors.

Els juvenils foren campions del seu grup en el trofeu a l'esportivitat que cada any patrocina el diari Ultima Hora.

Cadet Primera Regional

Entrenador, Bernat Palmer

Delegat, Jonathan Malpartida

Ajudant, Luis Peñalver

L'equip cadet va participar en el campionat de Primera Regional, en el grup A. Es tracta de la màxima categoria del futbol cadet a Mallorca, on competeixen equips de pedreres molt més extenses que la de Capdepera. Gràcies al fet que el segon equip cadet de l'Escolar es va retirar de la competició, el conjunt dirigit per Bernat Palmer va poder tirar endavant, ja que en cas contrari hauria estat difícil poder reunir jugadors suficients per a competir durant la temporada. De 15 equips participants, el de Capdepera quedà en el 10è lloc, darrere de pedreres com la del Mallorca, La Salle, At. Balears, Manacor, etc., i per davant d'Olímpic, Poblense, Ferriolense, etc. L'objectiu de mantenir la categoria va perillar durant bastant de temps, però al final de lliga l'equip va tenir una excel·lent reacció i va complir amb la seva comesa.

10è lloc, 30 partits jugats, 11 de guanyats, 3 d'empatats, 16 de perduts, 41 gols a favor i 77 en contra. Antoni Garriga, amb 10 gols, va ser el màxim anotador, seguit de Mario Luis Navarro, amb 8 gols.

best