Campiona de Lliga i Autonòmica de minibasquet amb el seu equip Zona5 i quarta classificada amb la selecció balear  de bàsquet al Campionat d'Espanya Mini de Seleccions autonòmiques 

 
Na Xisca “Coixa”, que actualment milita al club de bàsquet manacorí de Zona 5, ha realitzat una espectacular campanya amb el seu equip. Ni més ni menys que campiona autonòmica amb un equip dirigit pel també històric entrenador gabellí, Pere Nebot, que ha arrasat tant en la lliga regular com en la lligueta que dirimia el campionat de Balears. Els equips participants varen ser Zona 5, C.B. Boscos, Ses Salines,  San Lluís, Montuïri-Llucmajor i La Salle i, després d'haver jugat tots contra tots, l'equip manacorí de zona 5, va obtenir la victòria en tots els partits (dues victories tancant el partit abans del temps reglamentari). El campionat es celebrà a na Capellera de Manacor.

Per una altra banda cal recalcar que la jugadora gabellina que juga de pivot, i fa 1,75 d'alçada amb tan sols 11 anys, va ser seleccionada per participar amb la selecció balear de minibàsquet al campionat d'Espanya de la seva categoria que es celebrà entre el 19 i el 23 de març, a la localitat de San Fernando (Cádiz), aconseguint la quarta posició darrera les tres potents seleccions de l'estat com són Catalunya, Andalucía i Madrid.

Donar-li s'enhorabona tant a na Xisca com a Pere Nebot ( a més en Pere ha estat padrí aquest dies i per tant doble enhorabona) i desitjant que aprofitin aquestes setmanes de merescut descans, abans de començar la pretemporada pel nou curs esportiu 2016-2017, que esperam sigui com a mínim igual d'exitosa.