3 judokes del  Renshinkan a la recerca del títol nacional

Torneig infantil de Sineu: 4 medalles d’or, 4 d’argent i 2 de bronze  

Neus Pou acarona la medalla a la final  del Campionat d’Espanya absolut


3 judokes del  Renshinkan a la recerca del títol nacional

El cap de setmana propvinent (10 i 11 de maig)  se celebra el Campionat  d’Espanya Escolar 2014

M ª Lourdes Fiol , Joan Toni Arquellada i Miquel Cabrer , són els representants del Renshinkan que prendran  part en el Campionat  d’Espanya Escolar i de la Joventut. La seu d'aquesta edició 2014 és Leganés, Madrid . El seu objectiu principal és la medalla nacional.

 

4 medalles d’or, 4 d’argent i 2 de bronze al torneig Infantil de Sineu.

El Renshinkan va obtenir un important triomf dissabte passat  ( 3 i  4 de maig) al Torneig de Sineu . El Reshinkan es presentava amb 10 representants  i, d’elles, 8 van aconseguir disputar la final guanyant 10 medalles. En aquesta competició de Sineu van prendre part uns 250 esportistes, representant a la quasi totalitat dels clubs de Mallorca i també de Menorca .
Els medallistes del Reshinkan són: MARTÍ ROSSELLO DURAN, CARLES RIERA GELABERT, JOAN TONI GALLARDO LLINÁS i JAUME CABRER LLODRA  són els qui obtingueren medalla d’or. La plata va ser per  PAU FEBRER CASTRO, ADRIÀ FEMENIA CRISTINA CONEJO i LLUIS LLULL. El bronze va ser per SILVIA MASCARÓ ORTIZ i ANDREU MOREY.

 
Neus Pou acarona la medalla a la final  del Campionat d’Espanya absolut

Molt bona va ser l'actuació de Neus Pou el cap de setmana a Madrid , seu de la final absoluta del Campionat d’Espanya, en una categoria de gens fàcil com és la de 52 a 57 quilograms amb les veteranes i medallistes nacionals en edicions anteriors.

Començà el campionat guanyant a la madrilenya i  perdé en segona ronda contra Catalunya. En la seva marxa per la repesca venç seu primer i segon combat contra les representants madrilenyes i la medalla de bronze la perd per wazaari contra la representant de Navarra, or l'any anterior .