30 de abril de 2014
JUVENIL
Margalidà, 2 – Escolar, 1
Gol: Manuel Morales

Partit ajornat, que va jugar el passat dimecres, pels juvenils de l’Escolar a Santa Margalida. Els dos gols del Margalidà van arribar en dues jugades a pilota aturada. És un resultat que no reflecteix el que es va veure en el partit, ja que l’Escolar va posar les ocasions però no els gols.

1 de maig de 2014
PREFERENT
Escolar, 2 - Espanya de Llucmajor, 2
Gols: Edu Flaquer 2

Aquest dia festiu, a les 17:00, va tenir lloc la disputa d’una nova jornada de Preferent, en la qual l’Espanya va visitar el camp d'Es Figueral. El partit va ser una demostració del que passa quan dos equips s’enfronten havent complit amb els seus objectius i sense cap motivació per lluitar. Va ser un partit amb poca intensitat, però del qual en podem treure una part positiva,  i van ser les ocasions de l’equip local de cara la porteria rival. Finalment, el partit va acabar amb un punt per hom.

CADET
Escolar, 2 - Soledad At., 1
Gols : Cristofer Fernández i Andreu Recio

El mateix dia que en què va jugar el primer equip,  1 de maig, al matí també van jugar els cadets. Va ser un partit en què l'Escolar es mostrà superior al seu rival, encara que el matx va resultar poc intens i poc atractiu per al públic. Tres puntets més que se sumen al caseller d’un equip que està realitzant una grandíssima temporada.

2 de maig de 2014
INFANTIL B
Es Pla de Vilafranca, 4 - Escolar B, 3
Gols : Rocio Garcia i Alfonso Vulcan

Sortida complicada per a l’equip d’en Miquel Bordoy, que va visitar el líder de la categoria. Va resultar un partit lluitat per part dels dos equips, en què l’Escolar va igualar el marcador  tres vegades, però quan quedaven 10 minuts Es Pla va ficar el definitiu 4-3.

3 de maig del 2014
ALEVÍ B : DESCANSA

ALEVÍ A
Escolar, 5 - Pla de na Tesa, 1
Gols : Alejandro Barroso, Sergio Barroso, Miquel Ginard, Tomeu Ferrer i Toni Martorell

Partit dominat pels verds,  contra un equip que va jugar els 60 minuts tancat, provocant d’aquesta manera un joc poc vistós per part de l’Escolar. Després d’aquest partit, a l'equip d’en Pascual Martí li espera una sortida a Son Bibiloni que pot ser clau de cara al final de lliga.

ALEVÍ C
Escolar, 4 - Cala d'Or B, 4
Gols : Xavi Morales 2, Marc Alzamora i Israel Pulido

En el camp d'Es Figueral es van enfrontar dos equips que es troben empatats a punts en la classificació. L'Escolar va desaprofitar una avantatge de 1 a 3 en el marcador, ja que el Cala d'Or B va remuntar fins a posar-se per davant en el marcador, amb el 4-3. En el darrer minut l'Escolar va empatar el partit.

PRE-BENJAMÍ
Sporting Sant Marçal B, 5 – Escolar, 2
Gols : Raul Postigo 2

Derrota dels més menuts de l'Escolar, que segueixen acumulant partits perquè puguin agafar, a poc a poc, més experiència i coneixements per a l’any que ve.

BENJAMÍ A
Artà – Escolar (Partit jugat el 06-05 – sense informació)

BENJAMÍ B
Escolar B, 5 - Arta B, 2
Gols : Adrià Manel López 2, Jaume Miquel, Toni Garriga i Lucas Ezequiel

Despres de 12 partits, l’equip d’en Xisco Vives va tornar a guanyar, i de manera contundent, a l'Artà, en un derbi en què els nins lluitaren per ser millors i guanyar aquest partit tan important com sentit per l’afició gabellina. Enhorabona a l’equip, que mai ha deixat de creure que podien!

CADET
San Francisco B, 3 – Escolar, 1
Gol : Pep Esteva

Derrota contundent de l’Escolar davant un dels equips punters de Mallorca i del camp del qual sempre resulta difícil treure els 3 punts. L'Escolar va maquillar el resultat amb un gol d’en Pep Esteva al darrer minut.

JUVENIL
Escolar, 2 – Sóller, 3
Gols : Enric Martinez i Jaume Melis

Partit dominat per l’equip visitant. Les badades defensives de l’Escolar van provocar els dos primers gols del Sóller. Després del 0-1, l’Escolar va empatar el partit, però 5 minuts més tard l'equip de la Tramuntana es va tornar a posar per davant en el marcador, arribant fins a l’1-3. A pocs minuts del final, Jaume Melis va retallar distancies en el marcador donant, cosa que donà un poc d’emoció als minuts finals.

4 de maig del 2014
INFANTIL A
CE Escolar, 1 - Penya Arrabal, 4
Gol : Juan Jose Muñoz

Partit en què a l’equip d’en Manolo Cuadrado no se’l va veure enmig del camp, incapaç de fer tres passades seguides. Molts d’errors que no són normals de veure en aquest equip que tant ha lluitat durant la temporada. Els objectius estan aconseguits, però encara queden partits i la lliga ha d’acabar bé, almenys de cara al públic, i s’ha de donar una bona imatge. Ànims nins, i a canviar aquesta mentalitat!

PREFERENT
Serverí 2 – Escolar, 1
Gol : Edu Flaquer

Al municipal de Ses Eres va tenir lloc un derbi comarcal d’aquests que són atractius de veure i que atreuen a molt de públic dels pobles de la comarca. El partit va ser dominat des de bon començament pel Serverí, llevat de l’inici de la segona part, en què l'Escolar va sortir amb molta més empenta i força per mirar d’endur-se’n algun punt de Son Servera. Va ser un partit on es va voler dominar la pilotada i es va intentar el bon joc i el toc, una manera de jugar que vol imposar l’Escolar sobre el seus rivals, però que a camps petits com el del Serverí és una utopia. Finalment, l’equip local se’n va dur el partit en una jugada desafortunada, on el xut d’un jugador local va rebotar en un de l'Escolar i deixà el porter de l'Escolar sense capacitat de reacció. Ara ja queda un partit menys per acabar la temporada i s’ha de començar a encarar la temporada 14/15 amb nous objectius i motivacions.

Horaris propera jornada (9 a 11 de maig)

PREFERENT: 11 de maig a les 17:00
CE Escolar (15º) – SCD Independiente (4º)

JUVENILS : 10 de maig a les 19:30