L'actriu Clara Ingold estrena el seu primer espectacle en solitari: Peatges, una obra que transita entre el concert i el monòleg a partir d'experiències autobiogràfiques. L'espectacle és fruit d'una residència de tres mesos al Teatre Sans. Cançons i monòlegs que sorgeixen d'experiències reals. Un espectacle que no és un espectacle o un concert que no és un concert, en qualsevol cas és delectar-se amb el seu art tan personal i carismàtic.


Sobre Clara Ingold:

Clara Ingold és autora,actriu i música, llicenciada a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears. El 2020 va estrenar Peajes, el seu primer monòleg musical i de comèdia, i va quedar finalista del 7è Torneig de Dramatúrgia de les Illes amb el seu primer text teatral, La darrera opció. És una de les protagonistes de Losers, de Marta Buchaca, produïda a les Balears per Cultural-Ment. Ha col·laborat com a intèrpret en muntatges de companyies com La Impaciència, amb He vist balenes; el col·lectiu Set Sibarites, amb Una Gavina; en diversos espectacles còmics a Trampa Teatre; i a Comviure, coproducció del Teatre Principal dirigida per Diego Ingold i Joan Fullana, i guanyadora del Premi Ciutat de Palma.

Escriu i crea càpsules audiovisuals de comèdia, són famosos els seus vídeos còmics que penja a instagram. Ha participat com a actriu a les sèries de IB3 Mai neva a Ciutat i Amor de cans. O en curtmetratges com Glitch de Marcos Cabotà o L'útim aplaudiment d'Ivo Erasmo.