Dissabte 3 d'agost  a les 19,30h entre el Sant Francisco i el Levante


El San Francisco i el Levante es jugaran la Supercopa a Cala Mesquida. Aquest matí s'ha presentat a la sala d'actes de la FFIB la final de la Supercopa d'Espanya de Futbol Platja que tindrà lloc el 3 d'agost a Capdepera, concretament a la platja de Cala Mesquida, entre el Sant Francisco i el Levante Futbol Platja .

El San Francisco competeix per primera vegada en la història del futbol platja balear en lliga de futbol platja nacional. Fa unes setmanes va aconseguir classificar-se per a la final de Copa, sent derrotat pel Levante (actual campió de Lliga). Ara tots dos conjunts s'enfrontaran a Mallorca a la Supercopa ja que la FFIB ha aconseguit que es disputi a l'illa aquest esdeveniment esportiu. El president Miquel Bestard i el president de la Comissió de Futbol Platja de la FFIB, Félix Peralta, han aconseguit portar a les nostres illes aquest esdeveniment esportiu, que compta amb l'indispensable suport de l'Ajuntament de Capdepera.



A la roda de premsa de presentació han participat els esmentats Bestard i Peralta, a més d'Amedeo Espadaro, president del Sant Francisco, Margalida Rico, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera i el tècnic d'aquesta regidoria, Tomeu Pascual. 

 Miquel Bestard: "És un dia especial perquè presentem el partit de la final de Supercopa d'Espanya de futbol platja. No és fàcil organitzar a les nostres illes un esdeveniment de tanta importància. Li vull donar l'enhorabona tant el president de la Comissió, Félix Peralta, com al president del San Francisco pel seu gran treball. A les illes tenim unes platges magnífiques per ser pioners en aquest esport i aconseguir els majors èxits. Esperem gaudir molt d'aquest gran partit ".
 
Margalida Rico: "Des de l'Ajuntament estem molt satisfets que la RFEF i la FFIB hagi pensat a Capdepera per disputar aquesta final. Som un municipi referent en la promoció de turisme esportiu en l'organització d'esdeveniment a nivell nacional. Sempre hem apostat per l'esport per desestacionalitzar. Aquesta final d'Supercopa ens consolida en aquesta aposta que vam iniciar fa 8 anys i estem orgullosos que se celebri en una zona idíl·lica i protegida com Cala Mesquida ".

Félix Peralta: "Agrair al president Bestard per les facilitats per promocionar el futbol platja. També agrair a l'Ajuntament de Capdepera per donar suport a tots els esdeveniments que els proposem i donar l'enhorabona al San Francisco pels seus grans èxits esportius. A la FFIB volem seguir promocionant aquest esport al màxim ".

Amedeo Spadaro: "Aquest acte és importantíssim. Estem honrat com a club de participar en aquest acte i representar el futbol balear, encara que sigui futbol platja és futbol i un esdeveniment tan important com una final de Supercopa d'Espanya en un lloc magnífic com Cala Mesquida. Totes les platges de les illes són idònies per a aquest esport i encaixa en qualsevol estratègia de diversificiación turística. Agrair a Miquel Bestard i Félix Peralta per haver apostat tant per aquesta modalitat que sorgeix en el moment i lloc adequat. Sant Francisco participa amb l'entusiasme que ha vist en la FFIB. Fa poc que competim però tenim la dosi de sort per obtenir resultats que ningú esperava en tan poc temps com a disputar la Supercopa d'Espanya. El Levante és l'equip a batre, campió de tot, de lliga i copa i favorit....però són 5 contra 5 i juguem a casa i la nostra afició segur que ens donarà suport "




Recordar que Jaume Faba forma part del  San Francisco Beach Soccer i que va quedar subcampió d'Espanya els mes de juny, tal com vàrem publicar a aquestes pàgines.