Aquest estiu es muntarà una pèrgola a la parada dels taxistes


 

El departament de Vies i Obres ahir horabaixa va mantenir una reunió amb el col·lectiu de Taxis de Capdepera per comentar alguns aspectes abans de començar la temporada turística i, a la vegada, tractar el projecte de la instal·lació d’una pèrgola a la parada de taxis de la plaça dels Pins de Cala Rajada.

La regidora de Vies i Obres, Mónica Viejo, va explicar la necessitat d’un servei de taxis “adequat i unit” per a un municipi turístic com Capdepera, on els taxistes són part “essencial” de la qualitat de la destinació. Els taxistes assistents a la reunió, un total de devuit, varen estar molt receptius a les demandes del Consistori per aconseguir, entre tots, bons resultats amb vista a la temporada turística.

Pel que fa al projecte de la instal·lació de la pèrgola, cal recordar que és una demanda del col·lectiu, ja que la parada està situada a ple sol. Per poder col·locar-la i que doni ombra a tota la parada de taxis es va decidir per votació que l’aturada de taxis es traslladaria durant el temps que duri l’obra (per un termini d’un mes, segons el projecte d’execució). La nova ubicació serà consensuada entre la Policia Local i el col·lectiu de taxis.

La pèrgola tendrà una llargària de 82,90metres, 2,30 metres d’alçada i 2,44 metres d’ample a un costat i 4 metres a l’altra. Durant el mes de maig es licitarà l’obra i es podrà executar a principis d’estiu.

Dins el mateix projecte, s’instal·larà una nova caseta que substituirà l'Oficina d’Informació Turística que hi ha actualment. A més, s’aprofitarà per tapar les garangoles de la plaça, perquè s’hi acumulen brutor i excrements d’animals i es deixarà preparat per a que en un futur es pugui col·locar una caseta per als taxistes al costat d’Elionor Servera.