‘Ni un foc al bosc’ 2012, ja té finalistes













El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera va lliurar els premis del concurs de dibuix Ni un foc al bosc, organitzat per la Conselleria de Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears.



És la sisena edició del concurs que se celebra a nivell comarcal amb l’objectiu de col•laborar a prevenir els incendis forestals. Els municipis que hi participen són: Capdepera, Artà, Son Servera i Sant Llorenç.



S’elegeixen sis finalistes a cada municipi, concretament a Capdepera, dos per cada centre que hi ha participat, els cursos de 5è i 6è de s’Auba i S’Alzinar, i 1r d’ESO de l’Institut. A cada poble s’elegeix un dibuix dels finalistes per fer una postal i entre tots els guanyadors a nivell comarcal, se’n tria un per fer un cartell de prevenció d’incendis que es reparteix per tota la comarca de Llevant on s’anuncia l'inici de l’època de perill d’incendi.



L’entrega dels premis va anar a càrrec del regidor de Medi Ambient, Albert Llull, i va tenir lloc dimecres dia 14 de març perquè la propera setmana se celebra el dia mundial forestal. Aquest dia, cada centre farà una exposició de tots els cartells i el departament de Medi Ambient regalarà plantes autòctones al mercat de Capdepera.