Activitats dutes a terme el passat mes de febrer, al Parc Natural de la Península del Llevant












Gran participació a les II Jornades sobre senderisme

Els passats 17 i 18 de febrer el Parc natural de Llevant va organitzar les II Jornades sobre senderisme a les muntanyes d’Artà amb l’objectiu de donar a conèixer les característiques del Parc, les millors rutes i els elements d’interès històric, etnològic i geogràfic que s’hi poden trobar.
Aquestes jornades s’adreçaven al públic en general però també als professionals del sector turístic i als guies de muntanya. En total hi assistiren 59 persones a les conferències realitzades divendres dematí al Teatre d’Artà i 20 persones a la caminada de dissabte, en la qual es va recórrer un tram de la segona etapa de la nova GR222 Artà-Lluc, senyalitzada i condicionada durant l’any passat.
En la celebració d’aquestes jornades el Parc comptà amb la col•laboració del Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca i del grup excursionista “Un raig d’artanencs”, que realitzaren dues ponències.




Voluntariat a s’Alqueria Vella

21 persones de l’associació Es Racó de ses Idees varen realitzar el passat dissabte 25 de febrer una jornada de voluntariat en el Parc natural de Llevant. Concretament varen participar en la sembra de figueres i garrovers en el sementer de Can Totdéu, a s’Alqueria Vella.
En el cas que hi hagi associacions interessades en fer activitats de voluntariat al Parc natural de Llevant  poden contactar amb el Parc al telèfon 971 836 828