El mal temps posa punt i final a un intens "pont del Pilar" en el nostre municipi









inclou vídeo

   El "pont del Pilar" acabà amb fortes tempestes a tot Mallorca. Capdepera no va ser cap excepció, i ja de bon matí, de dia 12, va ploure intensament. Això sí, per aquí ho va fer amb una mica de seny.  







   D'altra banda, la mar ens oferí tot un espectacle, amb grans onades especialment intenses al passeig Colom i al passeig de les Atzavares, però també a la resta de la costa.



   A mitja tarda, quan les pluges oferiren una treva, la gent sortí a veure la mar. De fet, les terrasses del  passeig eren plenes de gent que prenia un refresc i obserbava de prop les onades que batien contra les roques.



   No hem tengut notícies de grans desperfectes, només petits incidents com hamaques enterrades per l'arena, qualque arbre tombat o esbrancat, algunes papereres pel terra (i buides, malgrat això sigui habitual quan fa un poc de vent), o bocins de passarel·la de fusta aixecats.





   Malgrat  l'evidència de les onades, l'amenaça de tempesta, les banderes vermelles, el tancament de zones de la platja i la insistència dels  socorristes, alguns agosarats (i imprudents!) banyistes es ficaren a l'aigua.