Les banderes blaves 2009 ja onegen a les nostres platges











El dimarts dia 16, es va fer la hissada simbòlica de les banderes blaves de les nostres platges. I deim simbòlica perquè l'acte va tenir lloc, aquesta vegada, a Canyamel, però volent representar el distintiu que ha estat atorgat també a l'Agulla, sa Mesquida i sa Font de sa Cala. Com ja explicàrem en una informació anterior, aquest any s'ha recuperat la bandera de Canyamel, però s'ha perdut la se Son Moll. A veure si l'any que ve assolim el ple.

Image

A l'acte protocolari hi assistiren el batle, Bartomeu Alzina, cinc membres més de l'equip de govern (Gallego, Gasull, Crespo, Bover i Garau), el president de l'associació hotelera, Joan Massanet, així com distints convidats. Per cert que el senyor Massanet ens va expressar la seva satisfacció per les distintes obres que darrerament s'han fet a la zona de Canyamel, especialment el nou passeig-mirador de la zona humida.

Image

Image

La regidora de Medi Ambient, Pilar Gasull, ha comentat que estan molt contents d’haver recuperat Canyamel un cop han finalitzat les obres del passeig i que seguiran treballant per aconseguir la qualitat òptima perquè tothom pugui gaudir de les platges