Divendres dia 12 de juny: El GOB organitza una festa reivindicativa amb música, activitats, audiovisual..



   El proper divendres 12 de juny, Ses Voltes acollirà la festa Som-hi per Mallorca!  que pretén ser una gran convidada i ajuntar gent, artistes, música, audiovisuals, fireta ecosocial, etc... per reclamar un canvi real i definitiu a l'hora de plantejar el futur de Mallorca.

La festa consistirà en:
   • Fireta ecosocial: fira d'alimentació ecològica i moviments socials  amb menjar, informació, propostes i reivindicacions per una Mallorca més sostenible
   • Gimcana dels Grups Infantil i Juvenil del GOB
   • Campanya Alternativa Pamboli de Joves del GOB: pamboliada
   • Exposició de cartells dels 35 anys del GOB.
   • Exposició interactiva "Mapa de conflictes ambientals" del GOB
   • Concert per la protecció del territori i contra la corrupció:  amb MATEU XURÍ, XIMBOMBA ATÒMICA, RIKI LÓPEZ, TIU, ROCK AND PRESS & LLORENÇ SANTAMARIA, I LA COL•LABORACIÓ ESPECIAL DE LA TERREMOTO DE ALCORCÓN, NEUS TORRES I L'EQUIP DE GABINET DE CRISI...

De les  19 a 24h a Ses Voltes
   Els actes de la festa començaran a les 19 de l’horabaixa  i s’allargaran fins a les 12 de la nit.
   Un munt de persones i artistes estan participant de forma altruista en l’organització. D’altra banda, dotzenes de persones participaran de forma voluntària en aquesta festa que significarà, una vegada més, fer sentir la nostra veu perquè i demanar més per Mallorca, perquè Mallorca s'ho mereix i ho necessita.


   El perquè de la festa
   En aquests dos darrers anys hem vist com els jutjats tenien una intensa activitat vinculada als casos de corrupció, malversació, prevaricació.... Hem vist uns governs (balear i insular) que han impulsat mesures importants en matèria de protecció del territori, però que alhora, justificant-se en el context econòmic i polític, ha impulsat mesures que s'allunyaven dels seus compromisos inicials: Son Espases, decret Carbonero, decret Nadal, revisió del Pla de Carreteres, revisió del Pla Territorial de Mallorca, etc.
   Per tot això, hi ha moltes coses que encara ens preocupen, perquè no acabam de veure el canvi que Mallorca necessita. Ara precisament, en que la crisi econòmica i la de la corrupció que ara aflora esdevenen una oportunitat per aquest canvi, feim aquesta festa i reclamam aquest gir que ha de ser definitiu cap a una societat més sostenible, reclamam els compliment dels compromisos assumits i que es tirin endavant les polítiques que han de marcar definitivament el canvi.
  Perquè Mallorca necessita veure un canvi real i efectiu cap a una altra manera de fer les coses, el GOB demana més.
   Per una Mallorca sense corrupció, per una Mallorca més protegida, que prioritzi els valors naturals, històrics i paisatgístics que pot oferir, per una Mallorca sense transgènics, per una agricultura local i ecològica, per una Mallorca amb més transport públic, per la dignitat política i pel rigor en el compliment dels compromisos assumits.


28 de maig de 2009

GOB- Mallorca
Per tot això: Som-hi per Mallorca!