Image

Els nostres boscos s'han convertit en autèntics abocadors incontrolats
   NO ho arrib a entendre..., no puc concebre que avui per avui hi hagi algú tan "totxo" que faci unes obres a casa seva, ompli el cotxe de tota casta d'enderrocs, es passegi per camins i caminois, s'endinsi en el bosc i ho amolli tot allà enmig. No ho puc entendre.
   NO puc creure que hi hagi gent que no sàpiga que en el nostre municipi hi ha una deixalleria. No puc creure que es pensi que el camp, el bosc, és un femer. Vaja, no puc creure que hi hagi gent així..., però n'hi ha. Vaja si n'hi ha! Una passejada pel bosc de l'Agulla, pels solars buits o per qualsevol altre indret arbrat, i trobarem petits  abocadors il·legals.

Image

   Aquest, el de la fotografia, és ben a la vista, a la carretera des Carregador. 
   Em sembla increïble, però en un parell de mesos que fa que hi és (he esperat pacientment, per veure quan seria localitzat i eliminat pel departament de Medi Ambient, fins que m'he cansat de veure'l) i sembla que ningú s'ha adonat de la seva existència o, el que és pitjor, l'han vist i com si res. No sé, però sembla que alguna cosa falla, pel que fa als l'infractors i pel que fa a l'administració.

GPC