DIA 6/9 



FESTIVAL SALVEM SA RÀPITA .

TOT ESTÀ EN JOC
.

AUDITORIUM DE PALMA 20.30H


 



Sa Ràpita ha esdevingut un símbo
l. Un símbol d'un espai emblemàtic novament amenaçat per un allau urbanitzador, amagat darrera l’excusa de la crisi i el miratge de la creació de llocs de feina. I també com sabeu, altres espais estan a el punt de mira: Cala Blanca, es Guix, Montport, Ses Fontanelles... I també  les darreres iniciatives legislatives ens fan tenir por pel futur del nostre territori.

Davant d’aquesta nova envestida urbanitzadora, des del GOB hem volgut organitzar un festival per reforçar i contribuir a les campanyes de protecció del territori, singularitzades en l’espai emblemàtic de Sa Ràpita, i dinamitzar la mobilització social iniciada a partir de la cadena/marea humana del 29 d’abril. 
El Festival "Salvem sa Ràpita - Tot està en Joc" s’està organitzant amb la voluntat de demostrar la implicació de la societat mallorquina en contra de la barbaritat projectada a Sa Ràpita, i la força col·lectiva de les persones que s’oposen als sensesentits destructors.

 

Volem oferir un festival de gran qualitat en el que participen reconeguts músics i artistes mallorquins, que s’han implicat en la conservació dels nostres espais naturals. Amb la participació d’ANTÒNIA FONT, CAPEL·LA, CARLOS GARRIDO, DR. MARTÍN CLAVO, HYDE XXI, L.A., L’EQUILIBRISTE, OCULTS, SON AND THE HOLY GHOSTS, STERLIN, VACABOU i WONDERBRASS. El festival, que serà conduit per l’actor TONI GOMILA, comptarà també amb la presència dels glosadors MARIBEL SERVERA i MACIÀ FERRER i amb l’actuació de LEO BASSI.


Us hi esperam.