Gabellins a l'estrena del nou Auditori de Manacor




   Dimecres dia 26 d'octubre Manacor estrenava, que no inaugurava, el nou Auditori de Manacor amb l’obra “Truca un inspector" de  JB Priestley sota la direcció de Josep Maria Pou, que també encapçalava el repertori. A aquesta primera representació hi assistiren un bon grapat de gabellins, fidels a la fira de teatre de Manacor, entre els que podem destacar dos de singulars. Es tracta de Eloisa Cano i Marigerma Melis que havien representat l’obra a Capdepera fa un grapat d’anys.



  Respecte a l’estrena de l’auditori, en Pere Cortada, com a president de  ATAPIB (Associcació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears) manifestà a la premsa  illenca : “És un auditori molt sobri, no ostentós, amb gran visibilitat, butaques còmodes i proximitat amb l'escenari, amb els actors. Molt útil no només per a Manacor, sinó també per a tota la comarca ".

   L’auditori compta amb 785 butaques i presentà un ple absolut el dia de la seva posada en marxa. En acabar l’obra, el mateix Josep Maria Pou dirigí unes paraules als espectadors tot recordant el moment històric de la primera actuació en el nou escenari