Image

Aquests plenaris donen molt de sí. Hem fet quatre talls. Si això continua així anirem a enregistrar-ho en vídeo perqué, dient tot això, les cares han de ser un poema.

 

Clicau damunt la imatge i escoltareu en Joan Ferrer

Clicau sobre la imatge i escoltareu en 3 minuts algunes perles que es digueren al plenari. És fàcil dir que aquests talls de veus no s'entenen fora del context. És cert. Si el voleu sentir sencer (gairebé dues hores) anau a la web de Capdepera Ràdio. Aquí deixam en evidència a un Joan Ferrer que sembla una mica desquiciat, que diu allò i el contrari, malparlat, que mescla el tractament de tu i vosté per després emprar expresions tan grolleres i xavacanes com "aquesta taxa està mal parida", tractar de "vago" el regidor d'Hisenda o acusar "d'interessos ocults que no sabem quins són"... En definitiva, que veu fantasmes o tal volta els seus propis fantasmes no el deixen expresar-se correctament. També hem afegit el tall de l'interventor per com és d'aclaridor sobre la polèmica de l'IPC. Sols hem possat un tall de na Maria Orts perquè ella sí que s'ho havia estudiat tot i no va dir cap doi.

Clicau damunt la imatge i escoltareu en Mateu Garau

El mateix. Clicau sobre la imatge i escoltareu en Mateu Garau cansat que en Joan Ferrer parlàs de consens i de comissions informatives a l'anterior legislatura. 51 segons.

Clicau damunt la imatge i escoltareu en Sebastià Sureda

Però l'estrella d'aquest plenari fou en Sebasità Sureda. Li tocava perquè és el regidor d'Hisenda. Ara, no us perdeu la brillant intervenció que va fer sobre la piscina quan l'oposició li demanava el perquè de l'augment d'imposts. Ho qualificà "d'aberració adimistrativa". I no és per menys, una concessió que deixa obert un dèficit anual per a l'Ajuntament d'entre 450.000 a 475.000 € (al voltant de 100 milions de les antigues pessetes) és per cobrir de glòria els qui l'atorgaren, ara afortunadament a l'oposició.

Clicau damunt la imatge i escoltareu en Tolo Alzina

Ara bé, la cirereta la posà el batle que, en tancar la sessió, va deixar molt clar, i amb raó, que quan es parla de la recollida de fems "l'especialista en merda" és ell. No us la podeu perdre. Just un minut.