No voldria deixar passar més temps per contestar a tots i a totes aquelles que demanaven per una servidora setmanes enrere.
En primer lloc, gràcies. Jo també pens que aquesta secció és tan necessària com prescindible. I per això molt visitada i comentada, amb la qual cosa contribueix, d'alguna manera, a la cohesió social del municipi.
Llavors, he de dir-vos que des que tenc les idees, en parl amb les amigues, cercam les fotos i ho redactam. Passa un cert temps. Al mateix temps intentam confirmar la notícia o sospita per diversos canals. I finalment ho lliuro als al·lots del Cap Vermell, que ho han de "penjar" d'una manera determinada. Per cert, ho fan beníssim.

No vos coment quan l'ordinador i internet no acaben de funcionar.

En tot aquest procés passa un temps que no fa estantissa la notícia, ans al contrari, li dóna categoria i la condició de "criança", com els bons vins.

Per tant, paciència en llegir aquestes cròniques, tot allò que m'envieu ho publicaré o ho comentaré oportunament. Però, amb bones.

I moltes gràcies per la vostra fidelitat (a la secció, és clar).

Seré breu. En el passat article, quedà fora publicar un comentari respecte a Joan Flaquer, al congrés regional del PP i a la delegació de Capdepera:

Dia 6 de març se celebraven les eleccions primàries del PP a les Illes. Dos candidats..., bé i tot el que sabeu. A les 19h, a Capdepera, tenia lloc l'acte d'entrega del Premi Cap Vermell 2009 (brillant, per cert). Cap membre del PP (llevat d'en Jaume Tous) pogué assistir-hi per mor que havien d'anar a Palma a l'acte de nomenament del President del PP de les Illes.

A Capdepera va guanyar, i de molt, la candidatura de Carlos Delgado.

El president de la mesa era Joan Flaquer, que va ser escridassat des de el sector de Carlos Delgado per adreçar-se en català als més de 1.000 afiliats d'aquesta formació que van assistir al Col·legi La Salle de Palma per a conèixer els resultats de les eleccions.


La pregunta és: Els militants del PP de Capdepera, alineats amb el sector delgadista, participaren en l'escridassada a Joan Flaquer? Per quina raó?
Crec que per higiene democràtica convendria que s'aclarís aquest extrem. Amb un comunicat o una nota oficial si fa falta. O no?
Estaven situats al fons del teatre. Allò que s'anomena el galliner. Per això no se'ls veu.





També vull dir-vos que al Brisas digital ja podeu veure la foto de bon de veres i el reportatge complet dels nostres VIPs locals. Que m'han dit que no els ha fet massa gràcia "la foto". I, per cert, mudats, mudats, no hi anaven.






  Per acabar, una reflexió socio-politico-pasqual: La 'Paradoxa d'Easterlin", enunciada l'any 1974 per l'economista Richard Easterlin, sosté que no existeix una correlació comprovable entre major riquesa i major felicitat. Segons les seves dades, un cop cobertes les necessitats bàsiques, més diners no aporten més satisfacció en la vida diària.

Més vos diré. Ara que la felicitat està de moda, el psicòleg Jonathan Haidt, en el llibre La hipòtesi de la felicitat, diu que una bona vida social i un matrimoni estable són factors rellevants per a acumular felicitat, però no la bellesa, els diners o el sexe, i a penes la raça o la salut.

Tampoc feia falta escriure tants de llibres ni pensar-ho tant. Que ens ho haguessin demanat!

Ai!, si en Jaume Matas hagués llegit aquesta paradoxa o aquest llibre no hagués tengut tants de problemes. Aquí rau la importància dels amics i assessors de confiança.
Vius i ungles!

Qui és confrare...

Molts d'anys i bones festes. I ja ha ho sabeu, si voleu res, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.