Segons l'estudi que va fer l'empresa de cases de lloguer Florida Panhandle, en base a les ressenyes que mencionen la paraula "ocupada". 


Un estudi ben particular, ni densitat (persones per m2), ni enquestes. És a dir ni dades quantitatives ni qualitatives. Són sensacions expressades a les xarxes amb la paraula "ocupada". No plena, ni saturada, ni estibada; sols la paraula "busiest", més ocupada en anglès. 

Idò aquesta dada eleva a la primera posició del rànquing mundial a Cala Agulla. Ens ha costat entendre aquests plantejaments nord-americans que algunes publicacions se n'han fet ressò sense aprofundir en més dades. Nosaltres hem visitat la web i hem intentat escodrinyar l'estudi. Diu així:

Primerament, diu que estar a la platja és el tipus de vacances més popular per als adults nord-americans, i és un lloc on el 44% dels nord-americans van per millorar el seu estat d'ànim.

Però us heu preguntat mai quines platges són les més concorregudes de totes? Per esbrinar-ho, l'equip de Florida Panhandle va rastrejar les platges més concorregudes del món segons els comentaris dels visitants.

Vàrem començar la nostra investigació elaborant una llista de 150 de les platges més populars de cada país i fins a 300 de les platges més populars dels EUA. Per a cada platja, vam recuperar el nombre total de ressenyes en anglès disponibles públicament rebudes a Tripadvisor i la proporció d'aquelles ressenyes que mencionaven la paraula "ocupat". Aleshores, podríem classificar les platges dels EUA per continent i per país que tinguessin la proporció més alta de ressenyes que mencionen la paraula "ocupat".

Principals troballes

  • Cinc de les 10 platges més concorregudes del món es troben a Espanya, amb Cala Agulla, a Mallorca, com la platja més concorreguda en general (el 23,57% de les ressenyes dels viatgers mencionen la paraula "ocupada").
  • La platja de Waikiki a Honolulu, Hawaii, es classifica com la platja més concorreguda d'Amèrica : el 13,27% de les seves ressenyes mencionen que està ocupada.
  • Cinc de les 10 platges més concorregudes d' Amèrica del Nord es troben al Canadà; Al capdavant hi ha Boyce-Gyro Beach Park a Kelowna, Colúmbia Britànica (el 14,48% de les seves ressenyes mencionen la paraula "ocupat").
  • Només les platges d'Austràlia i de Nova Zelanda formen les 10 platges més concorregudes d' Oceania , amb la platja de Browns Bay d' Auckland (NZ) ocupant el primer lloc (el 13,33% de les seves ressenyes mencionen com n'hi ha).

Aquest és el gràfic:


I a partir d'aquesta informació, les conclusions:

Segons els turistes, Espanya acull cinc de les 10 platges més concorregudes del món. Si esteu cercant vacances en un país conegut per les platges tranquil·les i relaxants, potser us perdeu Espanya: s'hi poden trobar cinc de les 10 platges més concorregudes del món, amb Cala Agulla a l'illa de Mallorca ocupant el primer lloc. spot ( el 23,57% de les seves ressenyes mencionen com està ocupat).

Aquí hi trobareu una magnífica sorra blanca i aigües blaves cristal·lines... però visiteu-lo en el moment equivocat i potser us costarà assegurar un lloc per posar-hi la tovallola. "Ridículament ple de gent al juliol", escriu un crític descontent . "Molt amuntegat... ni tan sols vam trobar cap lloc on deixar una tovallola mentre ens refrescàvem al mar. Multitud i sombrilles fins on es pot veure", són alguns dels comentaris.

Bé, cadascú que tregui les conclusions pròpies. Nosaltres ho farem al forat del moix del suplement dominical. De moment pensam que hauria de ser un toc d'atenció per als que vivim d'aquesta meravella de la natura. Aquí teniu el gràfic de tot el món per països: