La figura de Gustavo que fa història a l'Evolution Mallorca International Film Festival.


2016, cinquena edició de l'Evolution Mallorca International Film Festival. 2023, dotzena edició. Vuit anys després, Festival i guardó s'han consolidat a l'hora. Cap Vermell ha fet diverses ressenyes. Recordam el guardó en mans de Dani de Vito o Ángela Molina...La dinàmica del Festival es de guardonar a la gala inaugural a artistes i directors per la seva carrera i a la gala final lliurar els diversos premis de les pel·lícules presentades a concurs.
Així, enguany hem pogut veure l'EVO, nom del guardó, en mans d'Isabel Coixet, Daniel Brühl i Ruben Östlund. 




Ruben Östlund, director de fotografia




Isabel Coixet




Daniel Brühl




Cada any, l'EVO està en mans de grans artistes que es sorprenen d'un guardó tan senzill, simpàtic, atractiu i, sobretot, diferent. La directora i ànima del Festival és Sandra Lipski, que ja de petita estiuejava a Capdepera i que suggerí a Gustavo el fer un guardó per al Festival. 



Sandra Lipski



L'Evolution Mallorca International Film Festival  és un dels festivals de cinema que més ràpid creix a Europa on cada any es presenta el més destacat del cinema independent i ja és considerat entre els 50 Festivals de cinema més importats del món. Enguany presenta  una programació amb més de 147 pel·lícules de 25 països diferents. El Festival es manté fidel a la seva missió; UNIR CULTURES – UNIR PERSONES a través de pel·lícules internacionals per formar una comunitat creativa per tal que els cineastes independents es connectin, s'inspirin i prosperin en aquesta emocionant illa paradisíaca mediterrània.



Enguany també s'ha atorgat el premi ICON del Festival a l'actor Mads Mikkelsen.


Mads Mikkelsen


Com podeu veure, en el moment de tenir l'EVO a les seves mans tenen com una mena d'atracció especial, de connexió emocional que sembla que fos seu de tota la vida. 

Ángela Cervantes


Tot un encert que d'any en any es pot reivindicar com l'aportació de Capdepera, a través del seu artista més internacional, a un Festival de gran projecció.



Ruben Östlund. director de la pel·lícula guanyadora del Festival 2022.





Algunes ressenyes ja publicades a Cap Vermell:

 Gustavo autor dels guardons de l'EVOLUTION! MALLORCA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL. 2016

Gustavo protagonista als premis Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF) 2017

 L'EVO, el personatge de Gustavo, continua com a premi del Mallorca Evolution Film Festival 2018

Gustavo i l'EVO protagonistes de la vuitena edició del Mallorca Evolution Film Festival 2019

 Capdepera present al Mallorca Evolution Film Festival un any més 2020


L'EVO de Gustavo en mans de grans artistes 2021












Sols una artista de projecció internacional com Gustavo és convidat a signar un guardó d'aquestes característiques. Enhorabona!