Arribam als 5000 seguidors al facebook i aprofitam per oferir-vos algunes estadístiques.Cap publicació tindria sentit sense els lectors. Les xarxes socials han canviat i, sobretot, accelerat el món informatiu. Tothom vol estar present a les xarxes. Nosaltres, també. I en arribar als números rodons feim una petita pausa per veure d'on venim, on som i, per damunt de tot, donar-vos les gràcies. 

Començàrem al Facebook fa onze anys. Penjant algunes notícies. Descartant el model de negoci tant per emetre com per atreure seguidors. Els algoritmes que facin la seva feina i nosaltres farem la nostra. No podem penjar totes les notícies però sí les més importants. Ens agrada la relació directa amb el lector que permet Facebook. Aquest espai de llibertat perquè vosaltres també digau el que volgueu. 

Ja ho veis, el darrer mes, eleccions i mercat medieval, hem arribat a més de 63.000 usuaris. Més que aquesta pàgina. Les xarxes i la pandèmia ens han permès emetre actes en directe. Vists els resultats, tot un èxit.

També comentar, com hem fet ja en altres ocasions que el públic de Facebook és majoritàriament femení, de 25 a 64 anys i els percentatges no canvien gaire des que el setembre de 2021 festejarem els 4000 seguidors. Mai hem sabut arribar al segment més jove, diuen que és a Instagram...però el compte d'Instagram, amb menys seguidors, reflecteix la mateixa piràmide poblacional.
Per tot això, i per la vostra fidelitat, moltes gràcies!!!

I aquells que encara no ens seguiu, vos animam a fer-ho. Serà una experiència enriquidora. Com diu el nostre comunity manager si una tercera part dels qui hem convidat a seguir-nos ens seguís seriem prop dels 10.000.